• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srećno smo dobili utakmicu! Trener Borca Vinko Marinović nakon duela sa Posušjem

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac zabilježio je četvrti vezani trijumf u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali u duelu sa Posušjem je do pobjede zahvaljujući sreći!

 Borac - Posušje 1:0, izjave Vinko Marinović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Takvog mišljenja bio je trener crveno-plavih Vinko Marinović u izjavi za "Arenu sport", aludirajući da je njegov tim do tri boda došao autogolom Ivana Marića u 87. minutu.

"Posušje je pokazalo da je veoma dobra ekipa. Mi nismo odigrali kao u prošlim utakmicama. Imali su gosti svoje šanse, dok smo mi tek oko 30. minuta došli do prve šanse. U drugom poluvremenu smo pokušavali, imali su i oni, ali i mi prilike, ali smo mi na našu sreću došli do gola i dobili utakmicu, što je veoma bitno. Čestitam momcima na pobjedi", rekao je Marinović.

Borislav Grbavac, pomoćni trener Posušja pohvalio je svoju ekipu, koja se banjalučkoj publici prikazala u odličnom svjetlu iako je u posljednjih 15-ak minuta igrala sa 10 igrača.

"Pohvale našim momcima, odigrali su odličnu utakmicu. Nažalost, primili smo taj nesrećan gol. Ali, nemamo šta zamjeriti igračima, pokazali su ponovo da imaju moć, da se mogu suprotstaviti svakoj ekipi i uz malo sreće mogli smo danas do pobjede", naglasio je pomoćnik Branka Karačića, koji je večeras zaradio isključenje zbog prigovora sudiji Harisu Halkiću.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC