• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potrošili milijardu i nikoga ne mogu da pobijede!

Autor Dragan Šutvić

Čelsi je najveće razočaranje ove sezone u Premijer ligi pošto je dao samo pet golova i osvojio samo pet bodova.

 čelsi potrošio milijardu a ne može nikoga da pobijedi  Izvor: Profimedia

Čelsi je od dolaska novog vlasnika Toda Bolija potrošio više od milijardu evra na pojačanja, međutim to im ništa ne pomaže na terenu. "Plavci" su doživjeli treći poraz ove sezone u šest kola Premijer lige pošto im je danas na "Stamford bridžu" lekciju održala i Aston vila. Na kraju, "samo" 1:0 za tim Unaija Emerija koji je mogao i do ubjedljivije pobjede da nije bilo golmana Sančeza, a u Čelsiju će se opet postavljati pitanje realizacije, opet su mnogo promašili.

Za to mogu da "zahvale" i menadžeru Maurisiju Poketinu koji je odbio da sačuva Žoaa Feliksa u timu, ali je isto tako rekao "ne" i srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću. Sada Feliks blista u dresu Barselone, Vlahović je odlično počeo u Juventusu, a jedini špic koga Poketino ima - senegalski napadač Nikolas Džekson - ostaje na jednom golu i bezbroj promašenih šansi. Takođe, moraće na pauzu pošto je, vjerovali ili ne, uspio da zaradi već pet žutih kartona od početka sezone, što je ekspresna suspenzija kakvu možda ne pamti ni Roj Kin.

Vili je pobjedu inače donio Oli Votkins golom u 73. minutu nakon što je Čelsi ostao sa desetoricom na terenu. Petnaestak minuta ranije Malo Gusto je zbog oštrog starta dobio direktan crveni karton, pa je to još jedna briga za Poketina koji uz "tonu kupljenih fudbalera" - ne može da sastavi najboljih 11 zbog povreda i suspenzija.

"Naravno da su vlasnici razočarani, ali moraju da nas podrže u ovom planu... Imamo tim koji imamo, sad moramo da gradimo samopouzdanje i podržimo tim", rekao je Poketino koji kao da na kraju nije zadovoljan akvizicijama Čelsija iako je dobio praktično sve što je poželeo uključujući i Mozesa Kajseda, koji je plaćen čak 130 miliona evra i koji do sada nije pokazao da je upola vrijedan.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC