• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina sa Tadićem napada titulu: Otkriven plan "lala", zovu kapitena

Vojvodina želi da napadne šampionsku titulu u Srbiji sa kapitenom "orlova".

 Vojvodina želi vratiti Dušana Tadića Izvor: Profimedia

Ambiciozni predsjednik FK Vojvodina, Dragoljub Zbiljić već nekoliko puta je pompezno najavio da će se "stara dama" boriti za šampionsku titulu do 2026. godine, ako ne i osvojiti je, a da bi u tome uspjeli žele da naprave snažan tim. Ovog ljeta nisu uspjeli u tome pošto su mahom pustili najbolje fudbalere poput Nikole Čumića, ali sve je to dio velikog plana novosadskog tima koji želi prvo da se postavi na stabilne noge i potom poremeti planove Crvenoj zvezdi, Partizanu, ali i Čukaričkom, TSC-u, pa i sve ambicioznijem Novom Pazaru...

“U stalnim smo pregovorima sa nekim bivšim igračima. Konkretno, Miroslav Tanjga pregovara sa dvojicom nekadašnjih igrača Vojvodine, koji su zvučna imena. Volio bih da vratimo dva ili tri bivša igrača, ne više od toga, jer treba dati prostor i klincima koji dolaze", kazao je Zbiljić gostujući na TV Arena Sport u emisiji "Pregled kola".

Konkretno, Zbiljić namjerava da vrati i neke od najboljih igrača koji su igrali u Vojvodini prethodnih godina, a ideja je da to bude i Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije koji je ovog ljeta otišao u Fenerbahče. Kada mu istekne ugovor, imaće 36 godina, ali bi i u tim godinama i te kako mogao da pomogne Vojvodini koju je napustio sada već davne 2010. I danas je mnogo bolji igrač nego tada kada je u dresu Novosađana upisao 96 nastupa, 27 golova i 17 asistencija.

Izvor: MN PRESS

"Moja velika želja je da Dušan Tadić završi karijeru u Vojvodini i da odigra barem šest mjeseci. Tadić bi trebalo da bude poput Miloša Šestića iz šampionske 1989. godine, koji će da ujedini sve ostale”, rekao je Dragoljub Zbiljić koji je uvjeren da Vojvodina može da ostvari ovakav plan.

Podsjetimo, "lale" su ispale u prvom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv APOEL-a i u dosadašnjem toku prvenstva imaju učinak od tri pobjede, dva remija i tri poraza uz gol-razliku 9:15.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC