• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pep Gvardiola pobjesnio na sudiju nakon poraza i eliminacije Mančester sitija! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Španac bio ljut na sudiju poslije poraza od Njukasla u Liga-kupu.

 Mancester siti izgubio od Njukasla Gvardiola ljut na sudije Izvor: Twitter/SkyFootball

Mančester siti izgubio je od Njukasla i ispao iz Liga-kupa, takmičenja koje je četiri puta osvajao pod vođstvom Pepa Gvardiole - posljednji put 2021. "Građani" su pali na Sent Džejms parku golom Šveđanina Aleksandra Isaka u 54. minutu. Oba tima napravila su veliki broj promjena u odnosu na prethodne mečeve u Premijer ligi - Njukasl 10, Siti sedam - a u takvom "tumbanju" sastava bolje se snašao onaj koji vodi Edi Hou. Domaćin je tako uspio i da skine vrijedan "skalp" i da sačuva energiju nosilaca poslije čudesne pobjede protiv Šefild junajteda, 8:0. Njukasl će za vikend igrati protiv Barnlija, a onda će na Sent Džejmsu dočekati Pari Sen Žermen. Ipak, ono što će svakako zabrinuti večerašnje pobjednike je Isakova povreda, zbog koje je prinudno izašao iz igre poslije sat fudbala.

Sa druge strane, u odnosu na meč protiv Crvene zvezde prije osam dana, Gvardiola je promijenio taktiku iz 4-2-3-1 u 3-2-4-1 i ostavio na klupi golmana Edersona, a pružio šansu Nijemcu Stefanu Ortegi. Ispred njega, u odbrani su igrali Manuel Akanži, Joško Gvardiol i Nejtan Ake, koji je bio u sastavu i protiv crveno-bijelih. Ispred njih, šansu su u srijedu dobili mladi igrači, Englez Riko Luis, Norvežanin Oskar Bob i engleski vezista Kalvin Filips. U napadu je Hulijan Alvarez igrao bez Erlinga Holanda, dok je Fil Foden bio rezerva, a Bernardo Silva nije bio u sastavu.

Naravno, uprkos velikom "tumbanju" ekipe, naravno da i ovaj Sitijev sastav ima ogroman kvalitet, ali on nije bio dovoljan da se plasira u sljedeće kolo Liga-kupa. Gvardiola je nakon meča bio ljut na sudiju Krisa Kavanaha. Pogledajte kako je reagovao ispred arbitra, kojem je prišao odmah nakon meča:

Siti će sljedeću utakmicu igrati u subotu od 16 časova protiv Vulverhemptona, a onda će gostovati Lajpcigu u srijedu 4. oktobra, u 2. kolu Lige šampiona. Sa druge strane, Njukasl će u sljedećem kolu Liga-kupa ponovo imati težak zadatak, jer ga čeka Mančester junajted.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC