• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modrić mislio da je još za Real, odbio 200 miliona, a onda...

Autor Dragan Šutvić

Luka Modrić je sa za Real Madrid odigrao skoro 500 utakmica i osvojio je pet trofeja Lige šampiona, ali će kao većina legendi ovog kluba biti ispraćen na ružan način.

 luka modrić ne igra u realu  Izvor: Profimedia/© Francis Gonzalez / SOPA Images

Najbolji hrvatski fudbaler svih vremena Luka Modrić bio je ovog ljeta na meti klubova iz Saudijske Arabije, međutim za razliku od brojnih njegovih kolega - odbio je unosnu ponudu. Prema pojedinim informacijama, Modriću je Al Hilal nudio trogodišnji ugovor vrijedan 200 miliona evra, međutim hrvatski fudbaler ih je "ohladio", pa su se okrenuli Sergeju Milinković-Saviću, Aleksandru Mitroviću, Nejmaru, Malkomu i drugima...

Modrić je imao opravdan razlog - želio je da i dalje igra na visokom nivou u Real Madridu i da sa "kraljevskim" klubom ponovo dođe do titule u Ligi šampiona, međutim nekoliko mjeseci kasnije čini se da nije donio pravu odluku. Iako je produžio ugovor sa Real Madridom na njihov nagovor, čini se da su svi u klubu u međuvremenu promijenili odluku oko njegove uloge.

Osvajač "Zlatne lopte" iz 2018. godine ove sezone odigrao je samo 287 minuta u dresu Real Madrida. Počeo je samo tri utakmice - protiv Union Berlina, Hetafea i Atletiko Madrida - i upravo bi susret sa gradskim rivalom mogao da mu sruši snove na "Bernabeuu". Njega je Anćeloti zamijenio nakon očajnog poluvremena, da bi potom Modrić presjedio na klupi čitav meč protiv Las Palmasa (2:0) kada se očekivalo da će sigurno zaigrati.

Ipak, Anćeloti sada više veruje "mladim snagama" koje su se bolje snašle na promjenu formacije usljed nedostatka kvalitetnog napadača, tako da je Modrić, oko koga se gotovo sve vrtjelo u posljednjoj deceniji pomalo i izgubio svoju moć. I dok Anćeloti to ipak opravdava "umorom", španski mediji ističu da je to "šarena laža" i da je to jasna poruka da je otpisan.

"Modrić se nije ni zagrijavao protiv Las Palmasa. Ančelotijeva priča da nije igrao zato što je umoran je besmislena jer je Modrić u posljednjih sedam dana igrao samo 45 minuta protiv Atletika i bio neprimjetan. To je rekao i sam Anćeloti", piše list "Diario OK" u svojoj analizi i dodaje da je malo ko u Real Madridu očekivao ovakav scenario, pošto je nivo igre koji je Modrić prikazivao prije novog ugovora bio veoma visok.

Sada se ipak to promijenilo i ponovo će se aktuelizovati priče o odlasku u Saudijsku Arabiju, ali teško da će Modrić dobiti 200 miliona kao što su mu nudili ovog ljeta, sada se ta suma daleko smanjila...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zemo

Zavist i ljubomora

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC