• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real više ne vjeruje u Luku Modrića!

Autor Dragan Šutvić

Luka Modrić bio je jedan od najslabijih igrača na terenu u derbiju protiv Atletika.

 real ne vjeruje u luku modrića  Izvor: Profimedia

Fudbaleri Reala iz Madrida poraženi su u gradskom derbiju od Atletika, a četa Karla Anćelotija uopšte nije ličila na jedan od najboljih timova Evrope. Bez klasičnog napadača u postavi i uz odsustvo povrijeđenog Vinisijusa, italijanski stručnjak je morao da improvizuje, pa je tako Luka Modrić zaigrao mnogo ofanzivnije nego što je navikao. Bio je klasična "desetka", kao u nekim ranijim sezonama u dresu reprezentacije, ali ovaj eksperiment nije uspio...

Opšti utisak je da je iskusni Luka Modrić (38) bio jedan od najlošijih aktera utakmice, pa su se na njega obrušili mediji nakon meča. Karlo Anćeloti, koji je hrvatskog fudbalera izveo iz igre već na poluvremenu, našao se na udaru i morao je da odgovori na nekoliko pitanja o Modriću!

Jedan od tih odgovora posebno je zanimljiv - iskusni italijanski stručnjak nije želio ništa da sakriva ili "uvija", otvoreno je rekao da je Luka Modrić igrao loše! Možda je vrijeme za rastanak, Saudijsku Arabiju, Dinamo iz Zagreba ili MLS?

"Počeo sam meč sa Modrićem jer sam htio da što više imamo loptu, a i želio sam da odmorim Čuamenija, koji u posljednje vrijeme igra puno", rekao je na konferenciji Karlo Anćeloti, a zatim nastavio jer su novinari insistirali na pitanjima o Luki:

"U dijamantu ili sastavu 4-1-2-1-2 Modrić je bio desetka, veznjak iza napadača, a duo pred golom činili su Belingem i Rodrigo. Izveo sam Modrića na poluvremenu zato što je Atletiko bio bolji od nas. Rano nam je dao dva gola, branio se bolje i brzo vršio tranziciju. Ne želim da upirem prstom u bilo koga i bilo bi previše da tako nešto uradim Modriću, ali on je igrao loše. Kao i njegovi saigrači. Zato sam na poluvremenu umjesto Modrića uveo napadača Hoselua kako bismo bili opasniji naprijed."

Ipak, Anćeloti nije uspio izmjenama da promijeni tok utakmice. Atletiko je imao prednost na poluvremenu (2:1), a u drugom dijelu susreta Alvaro Morata je potvrdio trijumf tima Dijega Simeonea. Taj poraz stvorio je nove probleme Real Madridu, koji je prepustio lidersku poziciju na tabeli. Prvoplasirana je Barselona sa 16 bodova, Đirona ima isto toliko, dok je Real sakupio jedan bod manje. Atletiko Madrid je na petom mjestu sa 10 bodova, odnosno dva kiksa u prvih pet kola.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC