• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modrićevi satovi koštaju 1.000.000 američkih dolara: Hrvat uživa u luksuzu, Lukina kolekcija je nevjerovatna! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatski fudbaler Luka Modrić ima bogatu kolekciju časovnika, a kada ih sve sabere vjerovatno vrijede i više od milion američkih dolara.

 Luka Modrić ima bogatu kolekciju časovnika Izvor: MN Press/Youtube/edgarthejeweler/printscreen

Luka Modrić prethodnih dana bio je u centru pažnje regionalnih medija iz nekoliko razloga! Protiv njega je u Hrvatskoj podignuta optužnica zbog svjedočenja u postupku protiv Zdravka Mamića, ali čini se da Luki to nije napravilo velike probleme. On je uživao na skupocjenoj jahti u okolini Dubrovnika, a za veliku karijeru zaslužan je i nekadašnji prvi operativac tim sa Maksimira.

U međuvremenu je Modrić odbijao ponude iz Saudijske Arabije jer karijeru želi da završi u Real Madridu, a novac očigledno nije nešto što u ovim godinama može da ga privuče. Uostalom, Luka Modrić je već sasvim solidno zaradio od igranja fudbala - samo njegova kolekcija satova o kojoj se pričalo i pisalo krajem prošle godine vrijedna je gotovo milion američkih dolara! Pogledajte kako izgledaju modeli koje posjeduje, a o kojima je pisao i "iflwatches":

Tačnije, po podacima od prije nekoliko mjeseci, satovi sa kojima je Modrić fotografisan u različitim prilikama vrijede više od 910 hiljada američkih dolara, a u prethodnom periodu kolekcija je možda i još bogatija. Naravno, postoji opcija da Luka ima još časovnika sa kojima nije "uhvaćen" u kadar, pa je veoma lako zaključiti da najbolji hrvatski fudbaler ima ozbiljan kapital kada su u pitanju ručni satovi.

U njegovoj kolekciji nalaze se modeli najprestižnijih svjetskih kompanija poput Roleksa i Filipa Pateka, a tu je i jedan izuzetno zanimljiv model Omege, na kojem je strip junak Snupi. On je izdat za 50. godišnjicu svemirskog programa, pa se njime odavala počast i misiji Apolo 13, ali i svim NASA astronautima. Njegova cijena je oko 25 hiljada dolara i daleko je od najskupljih u Modrićevoj kolekciji. Luka ima i sat Fili Patek Nautilus, isti model kao Lionel Mesi, a njegova cijena na tržištu iznosi oko 250.000 dolara!

Pogledajte kako izgleda jahta na kojoj je Modrić proveo odmor iza dvije fudbalske sezone:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:16
Luka Modrić i Alesandro Del Pjero
Izvor: Instagram/alessandrodelpiero
Izvor: Instagram/alessandrodelpiero

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC