• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo vraća Luku Modrića!? Sve uzburkali jednom ponudom, pa potvrdili: Uradićemo sve da potpiše!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Modrić bi, prema riječima čelnih ljudi Dinama, već pod zime trebalo da bude glavna meta "modrih".

 Dinamo iz Zagreba želi da vrati Luku Modrića Izvor: Profimedia

Odbio je brojne ponude arapskih klubova kako bi još jednu godinu igrao na najvišem nivou, a sada bi mogao da se vrati u Dinamo! I sa 38 godina Luka Modrić igra vrhunski fudbal i Real Madrid ne može da izađe na teren bez njega, a u Zagrebu planiraju da po isteku ugovora sa "kraljevskim klubom" vrate Luku na mjesto početaka!

Nedavno je na fejsbuku Dinamo izbacio objavu o Luki Modriću uz hešteg #ImaloBiSmisla, a sada je predsjednica uprave ovog kluba Vlatka Peras istakla da se intenzivno radi na tome da ubijede nekadašnjeg najboljeg igrača svijeta da zaigra za Dinamo u sezoni 2024/25. 

"U posljednjoj je godini ugovora, ja ću ga nazvati ove zime, naravno. Pa kako Dinamo ne bi želio da vrati Luku Modrića? Ne mogu da kažem da sam s njim u stalnom kontaktu, ali poznajem članove njegove porodice. Imalo bi smisla da se vrati u Dinamo na kraju karijere, zašto da ne? Dinamo će sigurno uraditi sve što je u njegovoj moći da to ostvari. E sad, hoće li to biti dovoljno, to ćemo vidjeti", rekla je ona u intervjuu za "Indeks". 

Modrić je u Dinamo stigao iz Zadra 2000. godine kada je imao 15 godina, a tri godine kasnije poslat je u Zrinjski iz Mostara na pozajmicu. Nakon toga je bio pozajmljen Interu iz Zaprešića, a onda je od 2005. do 2008. bio glavni igrač Dinama. Poslije četiri sezone u Totenhemu i sada već duže od decenije u Realu možda je vrijeme da se vrati na mjesto gdje je sve počelo. To bi svakako bila najveća transfer bomba na Balkanu u posljednjih mnogo, mnogo godina.  

Pročitatajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC