• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dinamo iz Zagreba je mafijaško-udbaška kreatura!" Počinje novi rat u Hrvatskoj - oglasili se navijači!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dva dana pred najveći derbi hrvatskog fudbala i Dinamovo gostovanje Hajduku u Splitu pojavilo se saopštenje koje duže prašinu.

 Saopštenje navijača Hajduka pred derbi sa Dinamom Izvor: Profimedia/Cropix/Ante Cizmic

Fudbaleri Hajduka iz Splita furiozno su počelu novu sezonu i iskoristili su kikseve Dinama iz Zagreba kako bi se osamili na tabeli, ali... Situacija se u međuvremenu promijenila - i Hajduk je počeo da prosipa bodove, Dinamo je uhvatio ritam, a pred najveći derbi hrvatskog fudbala stanje na tabeli je neizvjesno!

Splićani imaju dva boda više od najvećeg rivala, ali i jedan meč više u dosadašnjem dijelu sezone, pa ih samo pobjeda sigurno ostavlja na prvom mjestu tabele. Upravo je trijumf ono što želi "Torcida", navijačka grupa bodri Hajduk i koja se dva dana pred utakmicu oglasila saopštenjem - u njemu se vrijeđa tim iz Zagreba!

"Zajedno smo lansirali Hajduk u svjetski vrh po broju članova, ali ono pravo tek je pred nama! U nedjelju se igra derbi, a uoči utakmice idemo da pokažemo još jednom šta je Hajduk i koliko ga volimo! Zbog toga, okupićemo se sutra (subota) u 17.30 kraj Galeba (pokraj ulaza za Istok) i zajedno ohrabriti igrače i odvesti ih do pobjede koja nam svima život znači. Snažno, glasno, srčano, do kosti, požrtvovano i hajdučki! Onako kako očekujemo od Hajduka da istrči u nedjelju protiv mafijaško-udbaške kreature koja se (još uvijek) smatra fudbalskim klubom, ali i svaku sljedeću utakmicu pred nama! Nakon toga, svi zajedno idemo na Rivu gdje ćemo spektakularno obilježiti istorijsko ostvarenje i nevjerovatnu brojku od 100.000 članova! Vidimo se sutra, svi na trening", poručila je Torcida na društvenim mrežama.

Meč je na programu u nedjelju od 18.00 časova, a u ovom trenutku teško je reći ko je favorit za pobjedu. Dinamo na svojoj strani ima bogato iskustvo kada su veliki mečevi u pitanju, kao i šampionski gen uz koji osvaja trofeje već godinama, dok će se Hajduk uzdati u podršku svojih vatrenih navijača, domaći teren i Marka Livaju za kojeg se u tom dijelu Hrvatske vjeruje da je fudbalski Bog.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC