• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti niže poraze nakon Crvene zvezde!

Autor Dragan Šutvić

Nakon preokreta i pobede nad Crvenom zvezdom u Ligi šampiona Mančester siti je prvo ispao iz Liga kupa, a potom su poraženi i u prvenstvu.

 vulverhempton pobijedio mančester siti  Izvor: Profimedia

Mančester siti je kiksnuo! Nakon meča sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona Siti se vratio na teren u Premier ligi gdje su doživjeli prvi poraz ove sezone. Nakon šest pobjeda na startu prenstva tim Pepa Gvardiole poražen je sa 2:1 od Vulverhemptona na gostovanju.

Počelo je loše po "građane" kada je iskusni Ruben Dijas postigao autogol u 13. minutu, a uspjeli su domaćini do poluvremena da zadrže ovu prednost. Nakon odmora napadao je Siti, a Hulijan Alvarez je izjednačio u 58. minutu fantastičnim golom iz slobodnog udarca. Kada je u 66. minutu propustila ekipa gostiju da preokrene sijevnula je kontra i Hvang je postavio konačnih 2:1! Ovo je bio drugi uzastopni poraz Sitija poslije poraza od Njukasla u FA Kupu pre tri dana.

Ovo je iskoristio Arsenal koji je vrlo rutinski došao do pobhede u meču sa Bornmutom 4:0 i tako došao na bod od Sitija na vrhu tabele. Golove za "tobdžije" postizali su redom Bukajo Saka, Martin Edegor, Kai Haverc i Ben Vajt.

Veliku pobhedu ostvario je i Kristal Palas koji je preskočio Mančester junajted na gostovanju. Na kraju je sve ruhešeno neverovatnim golom Joakima Andersena u 25. minutu. Tada mu je pala lopta na nogu poslije kornera, a on je poslao pravu bombu u mrežu Onane za konačnih 1:0.

Vest Hem je na svom terenu pogocima Bouvena i Součeka savladao fenjeraša Šefild junajted 2:0 a istim rezultatom je Njukals srušio Barnli. U derbju začelja svoju prvu pobjedu u istoriji u Premijer ligi upisao je i Luton koji je pobijedio Everton na gostovanju 2:1.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC