• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika pobjeda Reala u Napulju, golčina Gudelja protiv PSV-a! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Sjajno veče u Ligi šampiona, Nemanja Gudelj je obilježio sjajnim golom dok smo vidjeli i pobjede Real Madrida u Napulju, Bajerna u Kopenhagenu, ali i Galatasaraja nasred "Old Traforda".

 Liga šampiona rezultati Real Madrid pobijedio Napoli Izvor: Twitter/SerbFootyScout

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj postigao je danas fantastičan gol za Sevilju u remiju protiv PSV Ajndhovena 2:2 (0:0), što mu je drugi pogodak ove sezone, ali prvi u Ligi šampiona. Gudelj je pogodio na "Filips stadionu" u 68. minutu nakon dugog napada u kom mu je sa levog boka glavom loptu na pet metara poslao legendarni Serhio Ramos, a odatle je Srbin "zakucao" u mrežu nemoćnog Beniteza.

Ispostaviće se, PSV je uspio da se vrati u meč preko Luka de Jonga koji je u 86. minutu bio precizan sa penala, ali je već u sljedećem napadu Sevilje Jusef En Nesiri doveo Andalužane u drugo vođstvo. Ipak, u 95. minutu Teze je postavio konačan rezultat i doneo bod PSV-u. Pogledajte majstorski gol Gudelja, jedan od najljepših u ovom kolu Lige šampiona:


Veče u Ligi šampiona obilježila je i pobeda Real Madrida u Napulju (3:2) zahvaljujući "bombi" Fedea Valverdea u 78. minutu, koja će se na kraju računati kao autogol Mereta - pošto mu se lopta odbila od leđa nakon udarca u prečku. Prethodno je Napoli vodio od 19. minuta golom Ostigora, izjednačio je Vinisijus u 27, da bi Belingem napravio totalni preokret u 34. minutu, međutim vratili su se na kratko Italijani pogotkom Zjelinjskog iz penala u 54. To nije bilo dovoljno ni za bod...

Istim rezultatom završio se i meč na "Old Trafordu" između Mančester junajteda i Galatasaraja, pa je tim trenera Ten Haga pretrpio još jednu bruku (2:3). Za domaći tim je dvaput pogodio novajlila Hejlund, a sa druge strane Zaha, Akturkoglu i Ikardi su kažnjavali gluposti odbrane Junajteda koji je opet meč završio sa desetoricom zbog crvenog kartona Kazemira.

U Kopenhagenu smo vidjeli preokret Bajerna za pobedu 2:1 golovima Musijale i Tela, Inter je slavio "minimalcem" 1:0 protiv Benfike zahvaljujući Markusu Tiramu, dok je Lans "tukao" Arsenal nakon preokreta. Francuski tim je golovima Tomasona i Vahija "poništio" vođstvo koje je "tobdžijama" donio Gabrijel Žesus.

U ranijem terminu, Real Sosijedad je pobijedio Salcburg 2:0, dok je Braga bila bolja od Union Berlina 3:2. Bilo je mnogo dobrog fudbala i čak 28 golova u prvom dijelu drugog kola Lige šampiona, a vidjećemo da li će u istom ritmu nastaviti i Crvena zvezda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC