• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volio bih da zaigram u Zvezdi! "Utišao" je Marakanu, pa otkrio da su mu svi zvezdaši: Ovo mi je bio san!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Filip Ugrinić je dao gol Crvenoj zvezdi za koju navija odmalena.

 Davor Ugrinić navija za Crvenu zvezdu Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Crvena zvezda i Jang Bojs remizirali su 2:2 (1:0) u vrlo uzbudljivom meču drugog kola Lige šampiona. Bolje je Zvezda otvorila meč, povela je preko Šerifa sredinom prvog dijela, imala je i poništen gol Bukarija u nadoknadi vremena, a onda potpuni pad na početku nastavka. Filip Ugrinić je pobjegao Stameniću i pogodio u 48. minutu, da bi već u 60. zbog igranja Đige rukom bio dosuđen jedanaesterac za Jang Bojse kojima je preokret donio Iten.

Tek tada se Zvezda podigla i u završnici meča je došla do boda pogotkom Bukarija, a na kraju iz Jang Bojsa ocjena da je ovo "idealan rezultat" za njih.

"Bila je teška utakmica stvarno ovdje na Marakani... Meni se ostvario san i uživao sam u atmosferi. Na kraju, stisnuli su nas 20 minuta, bili smo pasivni i na kraju 2:2", ocijenio je Ugrinić koji je istakao da su loše ušli u utakmicu i da su svi, posebno igrači srpskih korijena (on i Maleš, prim. aut.) bili pod velikim utiskom i da je bilo potrebno više od 25 minuta da se oslobode toga.

"Cijela porodica mi je bila ovdje, nikad nisam bio na stadionu, ali navijao sam i ja prije za Zvezdu, tako da je ovo bio poseban meč za mene. Kao što pišu ovdje o Zvezdi ovdje, tako pišu o Švajcarskoj tamo i bio je pritisak. Biće drugačija utakmica kod nas po ne tako lakoj travi, biće atmsofera kao i ovdje", kazao je Ugrinić i otkrio da je zamenio dres sa Kataijem.

Što se tiče gola koji je postigao, istakao je da nije "uigrana akcija" nego se prosto desilo da je izašao pred Glazera, dodavši takođe da bi volio jednog dana da zaigra pred Delijama kao igrač crveno-bijelih.

"Ja bih volio jednom da obučem dres Zvezde jer sam kao dijete sam nosio taj dres, drugovi, porodica, otac... Sve Zvezdaši!", naglasio je fudbaler koji je porijeklom iz Aleksandrovca, ali je bio mladi reprezentativac Švajcarske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC