• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajcarci isprozivali navijače Zvezde: Pakleno i strašno? Ma kakvi, glasnije je bilo u Izraelu!

Autor Marina Periškić

Švajcarski mediji osuli su paljbu na domaće navijače na Marakani, pa je uporedili sa pristalicama izraelskog Makabija iz Haife.

 Švajcarci o navijačima Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda odigrala je utakmicu protiv ekipe Jang Bojsa u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona i osvojila je bod (2:2). Atmosfera sa tribina pratila je uzbuđenja na terenu. Fantastična koreografija, pjevanje, nešto o čemu se često pišu hvalospjevi. Međutim, Švajcarci to vide malo drugačije pa su potkačili crveno-bijele.

"Delije" su poznate po atmosferi koju prave na Marakani, a gosti koji igraju na Zvezdinom stadionu uvijek su imali samo riječi hvale za pristalice crveno-bijelih. Za razliku od svih njih, švajcarski mediji tvrde da navijači Crvene zvezde nisu bili na nivou, pa su tako istakli "da su izraelski navijači Makabi iz Haife daleko glasniji", kao i da su oni napravili pakleniji doček za njih i da ambijent na "Marakani" nije toliko zstrašujući.

"Ni koncert zvižduka Delija, tvrdokornih navijača Crvene zvezde, u trenucima kad su fudbaleri Jang Bojsa izlazili na teren, a prethodno prošli kroz takozvani pakleni tunel kako bi se zagrijali 45 minuta prije početka utakmice, nije baš zastrašujući. Navijači Makabija u Haifi su definitivno bili glasniji. Beogradski pritisak je trajao još neko vrijeme. Možda deset minuta. Poslije toga je bilo gotovo", pisalo je u "Bilku".

Onda su "pecnuli" golmana Jang Bojsa, Antonija Raćopija koji je primio gol u samoj završnici utakmice. 

"Reakcija Zvezde je bila burna. Golman Raćopi je sve više bio u fokusu kako je meč odmicao, ali se držao protiv Dragovića, Endijaja, Kataija. Onda dolazi zloslutni 88. minut, koji potpuno mijenja učinak dotad inače briljantnog Rićopija", navode iz "Blika" i napominju da bi Jang Bojs trebalo da bude zadovoljan remijem.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC