• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Francuskoj: Golman iznesen na nosilima, petarda napravila haos

Meč između Monpeljea i Klermona prekinut je u samoj završnici zbog petare koja je pukla ispred golmana koji je iznesen na nosilima.

 Golman Klermona pogođen petardom Izvor: Profimedia

U subotu incidenti u Novom Pazaru, dan kasnije u Francuskoj. Isti slučaj, petarda i haos koji su izazvali navijači. Na meču Monpeljea i Klermona haos se dogodio u samoj završnici meča i to je neko od fanova domaćeg tima napravio nevjerovatnu glupost pri rezultatu 4:2 za Monpelje.

Ušlo se već u sudijsku nadoknadu, domaćin je išao ka pobjedi, a onda je neko sa tribina odlučio da ubaci petardu u teren. Ona je pukla u blizini golmana Morija Dijaoa koji je ostao da leži na terenu. Odmah su ušle ljekarske ekipe kako bi mu ukazale pomoć, pa je na nosilima iznesen napolje.

Dok se to dešavalo fudbaler gostiju Neto Borhes pokazao je srednji prst ka dijelu tribina sa kog je bačena petarda i sudija Bata ga je odmah isključio, dao mu je direktan crveni karton. Onda je poslije toga odlučio da ipak prekine meč i da ne nastavi utakmicu koja je bila na nekoliko minuta do kraja, pošto je prvobitno meč produžen za šest minuta, a haos je nastao u drugom minutu nadoknade.

Izvor: Profimedia

Iz Monpeljea su poručili da će brzo identifikovati osobu koja je bacila petardu i da će se time pozabaviti policija takođe, dok još uvijek nije poznato kako će se ovaj meč završiti. Iz Klermona traže da se meč registruje službenim rezultatom u njihovu korist, mada su male šanse da će se tako nešto dogoditi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:19
Novi Pazar incident
Izvor: TV Arena sport
Izvor: TV Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC