• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektora Hrvatske zateklo pitanje o Petkoviću: Pitate me samo teške stvari...

Nakon što je otkriveno da je Bruno Petković imao specijalan tretman u Beogradu, oglasio se i selektor Hrvatske.

 Zlatko Dalić o Petkoviću  Izvor: Profimedia/Goran Kovacic/PIXSELL

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, Zlatko Dalić održao je danas konferenciju za medije povodom odlučujućih utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Turske (četvrtak, 20.45) i Velsa (nedelja, 20.45) i tom prilikom je najviše morao da se bavi napadačima. Nakon odluke zvezde Hajduka Marka Livaje da se zahvali na pozivu i povuče iz državnog tima, Dalić je rekao da mu "želi sve najbolje", dok je dobio i zanimljivo pitanje o prvoj zvijezdi Dinama - Bruni Petkoviću.

On ima problem sa povredom i još nije siguran za mečeve protiv Turske i Velsa, kao doduše ni Andrej Kramarić, pa su se mediji raspitivali i da li je tim povodom Petković imao i "specijalne tretman". Konkretno, pitanje je glasilo: Jeste li se čuli prije okupljanja s Petkovićem, odnosno je li istina da je išao u Beograd na tretmane da bi se što prije oporavio?

Na to pitanje Dalić se nasmijao, pa odgovorio:

"Vi mene samo teška pitanja pitate, a moj je posao da odgovorim. Čuo sam se s Brunom, znam da je pun želje i volje da igra. Napravio je sve kako bi se oporavio, maksimalno radi na sebi. Vjerujem da će biti u redu. Nećemo ga forsirati ako nije 100 posto sigurno da ne bi ponovio povredu. Možda mu jedino utakmica protiv Hajduka nije trebala, ali to pokazuje njegovu želju", naglasio je selektor.

"Raduje me što se trudi. Čuli smo se, njegova je privatna stvar gdje je, šta je i kako je. Proveriću sa mojim stručnim štrabom o zdravstvenom stanju ekipe, ako ne bude u redu - nećemo ga forsirati", konkretno je poručio Dalić nakon informacija da je Petković boravio kod čuvene doktorke Marijane Kovačević u Beogradu.

Njene metode pomogle su već mnogim sportistima i čuvena je po brzom oporavku igrača, pa se pamti da su kod nje dolazili Robin van Persi, Dijego Kosta, Luka Modrić i ko zna ko još sve ne... Pamtimo i da je pomogla Novaku Đokoviću na Australijan openu u januaru kada je srpski as osvojio grend slem titulu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC