• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat se povukao iz reprezentacije! Navijači mu prijetili smrću, nije se slagao sa Dalićem, pa se javio na Instagramu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Marko Livaja odlučio je da se povuče iz reprezentacije.

 Marko Livaja povukao se iz reprezentacije Hrvatske Izvor: Profimedia

Marko Livaja (30) donio je odluku da se povuče iz reprezentacije Hrvatske. Već neko vrijeme postoje veliki problemi između njega, navijača i selektora Zlatka Dalića. Iako ga je uvrstio na spisak za oktobarske mečeve, fudbaler Hajduka riješio je da više ne igra za "kockaste".

Odluku je saopštio na Instagramu.

"Poslije dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz reprezentacije Hrvatske. Prije ove objave obavijestio sam nacionalni savez. Selektoru sam zahvalan na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču. Uvijek će mi ostati posebna u srcu bronza sa Svjetskog prvenstva u Kataru, atmosfera u državi i dijaspori", počeo je izlaganje Marko.

Nije dodatno pričao o razlozima odluke.

"Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želim da fokus i pozitiva budu usmjereni ka igračima. Nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh, kako sada tako i u daljoj budućnosti. Nije to obična tkanina, srce mi ko najveća planina, ponosa uhvati me navala, kad se zavijori iznad naših glava zastava", poručio je Livaja.

Navijači koji su mu ostavljali komentare najviše su mu zamjerili na jednom - zašto to nije uradio prije nego što je Dalić saopštio konačan spsak za oktobarske mečeve.

Livaja je na udaru navijača u Hrvatskoj već neko vrijeme, nedavno su navijači Rijeke počeli da stavljaju naljepnice širom grada na kojima je pisalo "Umri, Livaja", a na jednom od ranijih treninga reprezentacije se umalo potukao sa navijačima koji su ga vrijeđali...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC