• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl "orlića" i Italijana - riješio "Zvezdin Bekam"! Čudo u Gornjem Milanovcu, devet golova i bomba za kraj!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Majstorijom Jovana Mijatovića Srbija pobijedila Italiju.

 Omladinska reprezentacija Srbije pobijedila Italiju 5:4 Izvor: Twitter/arenasport_tv/printscreen

Omladinska reprezentacija Srbije odigrala je spektakularan prijateljski meč protiv vršnjaka iz Italije - uz dva preokreta i neviđenu dramu u Gornjem Milanovcu izabranici Radovana Krivokapića stigli su do velike pobjede (5:4) sjajnim pogotkom Jovana Mijatovića u samom finišu meča.

Napadač Crvene zvezde, koji je nedavno bio strijelac i u Ligi šampiona, stavio je tačku na meč devetim golom, a prije tog pogotka vidjeli smo nevjerovatnu utakmicu. Srbija je od 34. minuta bila u rezultatskom deficitu, ali je Marko Mladenović - momak rođen u Njemačkoj - poništio prvu prednost na susretu. Bila je to najava preokreta koji su donijeli Jovan Mijatović i Marko Mladenović, dvojica najboljih srpskih fudbalera na ovom meču.

Ali, onda je nacionalni tim stao... Uslijedio je ogroman pad u igri, pa su Italijani to iskoristili da dođu do nestvarnog preokreta. Između 72. i 80. minuta postigli su čak tri gola pored nemoćnog Luke Lijeskića, pa je u tim trenucima djelovalo da su veoma blizu pobjede u jednom od najboljih mečeva koje je Gornji Milanovac gledao posljednjih godina.

Nisu gosti stigli do pobjede - Aleksej Vukićević pogodio je u 86. minutu, a "Bekam" u 91. minutu postigao konačan rezultat. Iako Jovan Mijatović stilom igre više liči na Runija, nadimak Bekam prati ga već godinama, pa je i fudbalskoj javnosti u Srbiji sve poznatiji po njemu.

Pogledajte majstoriju koju je napravio u nadoknadi!

Reprezentaciju Srbije do 19 godina očekuje još jedan prijateljski meč protiv Italijana, 14. oktobra u Staroj Pazovi. Nakon toga će početi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a Srbiju u novembru čekaju tri meča - protiv Andore, Bugarske i Škotske igraće se u Bugarskoj, između 15. i 21. novembra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC