• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi ima problem pred Crnu Goru: Petorica već otpala, a sluti na nove muke

Autor Dragan Šutvić

Piksi je otkrio da ima povrijeđene igrače pred meč sa Crnom Gorom, ali ne želi da otkriva o kome se radi.

 piksi problemi pred utakmicu sa crnom gorom  Izvor: MN PRESS

"Ja potpuno miran i sa osmijehom čekam utakmicu sa Crnom Gorom", rekao je selektor Dragan Stojković - Pikai samo nekoliko sekundi prije nego što će potvrditi da iza tog osmijeha postoje i brige. Fudbalska reprezentacija Srbije ponovo će biti oslabljena u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, međutim nije još potpuno poznato ko će nedostajati selektoru za meč na stadionu "Rajko Mitić" (utorak, 20.45).

"Nisu svi spremni, ali ne mogu da vam kažem više. Riješićemo probleme...", rekao je samouvjereno Dragan Stojković, krijući na taj način od Crnogoraca na koga ne može da računa.

Ono što već znamo je da su sa spiska ranije otpali Dušan Vlahović i Mihailo Ristić, kao i da su Stefan Mitrović i Mihajlo Ilić prebačeni u U21 tim, dok je za prvi meč protiv Mađarske izostao Miloš Veljković. Prema riječima selektora Piksija, nije ni trenirao uoči meča sa Mađarskom, dok prema našim informacijama neće biti spreman da ponese teret ni izazovnog meča kakav slijedi protiv Crne Gore.

Brine situacija sa Dušanom Tadićem, pošto je Piksi mnoge iznenadio odlukom da ga "čuva" protiv Mađarske. Kapiten je ušao tek u drugom poluvremenu i tada je razmrdao igru srpskog tima, tako da bi neigranje njega bio ogroman udarac sa kakvim bi se teško izborila reprezentacija Srbije.

U slučaju povrede golmana Vanje Milinković-Savića, dobra vijest je da Srbija ima još tri zamjene (Petrović, Rajković i Radunović), slično je i na bekovskim pozicijama gdje je Piksi pozvao po nekoliko fudbalera, dovoljno je igrača i u veznom redu, međutim problematično može da bude u slučaju povrede još nekog štopera.

Ukoliko Srbija bude igrala sa trojicom štopera, Piksi će računati samo na Milenkovića, Erakovića, Pavlovića i Babića, odnosno možda i Gudelja, tako da svi "drže fige" da je zadnja linija - koja ima mnogo problema - ipak potpuno spremna za Crnogorce.

Isto možemo da kažemo i za napad gdje Srbija ima praktično samo Aleksandra Mitrovića, dok Petar Ratkov sanja još neke minute poslije debija protiv Mađarske na "Puškašu", kada je doudše pokazao već u prvim dodirima sa loptom da i te kako Piksi može da se osloni na njega. Ipak, za startera, u najvažnijoj utakmici... To je malo vjerovatno.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC