• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najtužniji trenutak u karijeri Brazilca: Oglasio se Nejmar i otkrio u kakvom je stanju

Nejmar se oglasio na Instagram profilu, nakon što je u utorak na nosilima iznesen sa terena.

 Povreda Nejmara  Izvor: Profimedia

Nejmar je doživio tešku povredu na utakmici između Urugvaja i Brazila koja je završena pobjedom domaćina 2:0, u okviru kvalifkacija za Mundijal 2026. Brazilac je iznesen sa terena na nosilima i u suzama, a sada je jasno da će fudbaler biti van terena minimum četiri mjeseca zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata, te da ga uskoro čeka i operacija. 

Tokom nastupa za Pari Sen Žermen, Nejmar je imao dosta povreda što je ograničilo njegove mogućnosti da više pomogne francuskom timu, a tokom svake sezone Brazilac je bio par mjeseci van terena. Ista sudbina čeka ga i sada. S obzirom da se radi o komplikovanoj povredi i da poslije operacije fudbaleri moraju da imaju vremena za oporavak, uglavnom ova povreda zahtjeva šest mjeseci oporavka.

Nejmar se oglasio na društvenim mrežama i otkrio da je ovo za njega jedan od težih trenutaka u životu.

"Ovo je veoma tužan trenutak, najgori u mom životu. Znam da sam jak, ali sada zaista trebam porodicu i prijatelje još više da su uz mene. Nije lako doživjeti takvu povredu, pa ići na operaciju i znati da si van terena najmanje četiri mjeseca. Imam mnogo vjere i strpljenja, ali... Hvala svima na porukama podrške", napisao je Nejmar.

Ne samo za Nejmara, ovo će biti veliki hendikep i za Al Hilal koju je uloži mnogo novca u Brazilca, koji je bio jedan od najzvučnijih igrača ne samo Al Hilala nego cijele saudijske lige. Gotovo izvjesno je da će Bliski istok takođe skupo platiti povredu Nejmara, ali je vrlo vjerovatno da će se fudbaler priključiti svom timu sljedeće sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC