• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enver Kulašin zaigrao za Borac nakon duge pauze: Trenutno sam na 80 ili 90 odsto

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Krilni napadač Borca Enver Kulašin zaigrao je svoje prve minuta protiv Zrinjskog u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Enver Kulašin se vratio na teren nakon skoro četiri mjeseca Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

U derbiju 11. kola Banjalučani i Mostarci su pogađali stative, ali su mreže mirovale na Gradskom stadionu - 0:0.

Utakmicu u Banjaluci obilježio je i povratak Envera Kulašina na teren nakon duge pauze od skoro četiri mjeseca izazvane povredom pubične kosti.

Mladi reprezentativac BiH je propustio dosadašnjh 10 mečeva crveno-plavih, a u igru je ušao u 75. minutu umjesto Jove Lukića i na momente je protiv "plemića" pokazao formu koja ga je krasila prethodne sezone u kojoj je odigrao 31 meč i postigao četiri gola.

U predsezoni je nastupio protiv bečke Austrije u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, dobivši 13. minuta u Beču, a nešto više od pola sata u Banjaluci početkom avgusta.

Od tada je samo bio na klupi za rezervne igrače na susretima protiv Željezničara i dobojske Sloge, a onda do nedjelje uveče nije bio nijednom ni u protokolu kod izabranika Vinka Marinovića.

"Bio sam odsutan zbog povrede od početka sezone. Protiv Zrinjskog je bio pravi derbi, bez previše rizika na obje strane. Što se tiče moje spremnosti, trenutno sam na 80 ili 90 odsto, trebaće mi još malo vremena. Vjerujem da ću maksimalnu spremnost i pravu formu dostići u drugom dijelu prvenstva BiH", rekao je Kulašin za MONDO.

Borac u narednom kolu za vikend ponovo je domaćin i to ekipi Širokog Brijega.

"Očekujem pobjedu", dodao je krilni fudbaler Banjalučana.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Obezbijediti sredstva za EVROPSKI BORAC

Bilo bi lijepo da Borac još u zimskom prelaznom roku sastavi kostur tima za Evropu, da se dovedu Saničanin, Živković, Pantić i eventualno Pavlović iz Partizana, Bilbija iz Zrinjskog, da se nađe "desetka" s osobinama Moreire, koji je igrao za Partizan i Vojvodinu i da takav igrač ostane nekoliko godina U Borcu i bude nešto kao što je Tavares godinama bio u Mariboru. Zakazati prijateljske mečeve i sa pristojnim ekipama iz Zapadne Evrope. Treba da bude normalno da Borac igra grupnu fazu makar u Ligi Konferencija. Igokea (eks Potkozarje) godinama igra ABA ligu i Ligu šampiona.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC