• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve je priznao! Kupili ga za 64 miliona evra, a sad mu prijeti suspenzija: Zbog klađenja završava sezonu!?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Igrač Njukasla Sandro Tonali mogao bi da bude kažnjen narednih deset mjeseci i time privremeno završi karijeru do avgusta 2024. godine.

 Sandro Tonali priznao da se kladio Izvor: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Nastavlja se saga o klađenju u Seriji A, pa je tako izvjesno da će Fudbalski savez Italije da suspenduje fudbalera Njukasla, Sandra Tonalija. Igrač bi mogao da bude van terena deset mjeseci zbog afere sa kladionicama. Mediji pišu da je Italijan pristao na sporazum o priznanju krivice sa italijanskim savezom, koji bi uključivao terapiju protiv zavisnosti o kockanju. 

Sandro Tonali je zajedno sa svojim advokatima bio u italijanskom tužilaštvu, gdje je prznao da su sve tvrdnje tačne i da on jeste učestvovao u klađenju, na utakmice Milana. S obzirom da je fudbaler priznao krivicu u tužilaštvu, prijeti mu suspenzija na deset mjeseci umjesto na 16, kako su to prvo prenosili mediji.

Prije nekoliko dana Fudbalski savez Italije suspendovao je Nikolu Fađolija na sedam mjeseci, takođe zbog klađenja. Tonali bi na teren mogao da izađe tek u avgustu 2024. godine, što bi za njega bio velik udarac jer bi propustio sve utakmice Njukasla do kraja sezone, kao i priliku da pomogne Italiji na Evropskom prvenstvu 2024. godine ukoliko se tamo kvalifikuje.

Fudbaler je u ljetnom prelaznom iz Milana prešao u Njukasl za 64 miliona evra. Definitivno će ovaj udarac da osjeti klub koji je računao na Tonalija i njegovu pomoć u Premijer ligi. Prije Milana, Tonali je bio član Breše, a za reprezentaciju je upisao 15 utakmica. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC