• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Navukao" Fađolija na ilegalno klađenje, sada se brani bolešću: Tonali se kladio na sve svoje klubove!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbaleru Njukasla Sandru Tonaliju prijeti jednogodišnja suspenzija.

 Sandro Tonali Izvor: Shutterstock

Afera sa klađenjem je sportska tema broj jedan gdje istražioci prikupljaju dokaze, ali i priznanja poznatih fudbalere, za koje se otkrilo da su učestvovali u ilegalnom klađenju.

Fudbaler Juventusa Nikolo Fađoli kažnjen je sedmomjesečnom zabranom igranja zbog kockanja, a pod istragom sui fudbaler Njukasla Sandro Tonali i igrač Aston Vile, Nikolo Zaniolo.

Fađoli je u emotivnoj ispovijesti na svom Instagram nalogu priznao zavisnost od kocke i da je upao u kockarske dugove, koji su bili daleko veći od primanja, zbog čega se još više kockao.

Juventus pružio podršku Fađoliju

Juventus je pružio podršku suspendovanom Fađoliju, tako što on i dalje trenira sa ekipom, iako nema pravo igranja narednih sedam mjeseci, a u tom periodu "Stara dama" će isplaćivati platu svom igraču.

Osim njega, na meti istražnih organa je i Sandro Tonali koji se prema pisanju istalijanskih medija brani bolešću.

Italijanska “Gazzeta dello sport” objavila je da je fudbaler koji je prošlog ljeta iz Milana prešao u Njukasl dostavio istražnim organima medicinski nalaz u kojem mu je dijagnostikovana zavisnost od kocke.

Tonali je već priznao da se kockao i da je stavljao opklade na utakmice Milana, ali italijanski list piše i da se kladio i na utakmice Breše dok je igrao za ovaj klub.

Svojevremeno veliki talenat italijanskog fudbala ipak ne bi trebao da bude gonjen zbog namještanja utakmica, jer se navodno uvijek kladio na pobjede svojih timova.

Upravo je Tonali predložio Fađoliju spornu nelegalnu aplikaciju za klađenje, ali za razliku od fudbalera Juventusa on nije nagomilao kockarske dugove.

Tonali bi prema posljednjim informacijama trebao da sljedeće sedmice bude kažnjen sa najmanje godinu dana suspenzije, što znači da teoretski može da odigra meč protiv Kristala Palasa narednog vikenda, ali teško da će se menadžer “svetaca” Edi Hau u ovakvim okolnostima odlučiti da stavi u tim Italijana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC