• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Italiji se kladi pola Serije A - isplivala nova imena fudbalera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Brojni italijanski fudbaleri ovih dana imaju problema sa otkrivanjem afera, a Fabricio Korona redom saopštava imena.

 Otkrivena imena italijanskih fudbalera koji su se kladili na Seriju A Izvor: Instagram/fabriziocoronareal/printscreen

Ne smiruje se skandal u Seriji A - brojni fudbaleri koji igraju u italijanskom šampionatu prethodnih dana optuženi su da su se nelegalno kladili na mečeve tamošnjeg fudbala, pa između ostalog i na utakmice čiji su akteri bili. Prvo je "pao" Nikolo Fađoli iz Juventusa, zatim reprezentativci Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo, pa na kraju i poljski reprezentativac Nikola Zalevski. Sada su na spisku još trojica poznatih fudbalera.

"Kralj paparaca" Fabricio Korona isporučio je javnosti u Italiji nova imena fudbalera za koje tvrdi da su se preko nelegalnih sajtova kladili na fudbalske utakmice, zbog čega bi u narednom periodu mogli da budu suspendovani. Po njegovim riječima radi se o Stefanu El Šaraviju iz Rome, kao i Nikolu Kazaleu iz Lacija, odnosno Federiko Gatiju - još jednom fudbaleru Juventusa!

Takođe, kontroverzni Korona otkrio je i da će se u bliskoj budućnosti pojaviti video zapis na kojem Nikolo Zaniolo i još trojica profesionalnih fudbalera razgovaraju o klađenju, odnosno ulaganju ogromnih suma na utakmice. Po pojedinim informacijama iz Italije, Zaniolo je za klađenje koristio i naloge svojih prijatelja preko kojih je uplaćivao tikete, ali Fudbalski savez Italije ne pravi razliku između ta dva prekršaja!

Za sada se zna da je Fađoli dobio sedam mjeseci suspenzije i to će mu veoma teško pasti, a najviše problema mogao bi da ima Sandro Tonali. On se, kao i mladi Zalevski, kladio na mečeve koje je igrao, što bi moglo da izazove daleko veću kaznu za fudbalera koji je u međuvremenu napustio Italiju i preselio se u Englesku gdje nosi dres Njukasla.

Pitanje je i šta Korona, ali i italijanski sudovi, znaju o ostalim igračima koji su umiješani u ovaj skandal. Priča se o desetinama fudbalera koji su kršili pravili, ali i višemilionskim ciframa koje su se vrtile u toj priči. Sve će biti poznatije narednih dana - prvo zbog svjedočenja Sandra Tonalija, koji bi pred pravosuđem mogao da otkrije do sada nepomenute detalje ovog slučaja. Ovo je kontroverzni Fabricio Korona, bivši robijaš:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC