• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da sam tako nastavio, umro bih!" Igrao sa Vidićem u Mančesteru, pa postao zavisnik!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Daron Gibson odlučio da je podijeli tajnu koju je dugi niz godina krio od javnosti.

 Daron Gibson zavisnik od tableta za spavanje Izvor: Tim Markland / PA Images / Profimedia

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Daron Gibson, nedavno je odlučio da podijeli svoju mračnu tajnu koju je godinama krio od očiju javnosti. Gibson je priznao da je nakon završetka karijere upao u u ozbiljan problem jer je postao zavisnik od tableta za spavanje. "Tada nisam imao posao i vidim koliko sam zaista loše izgledao. Svakodnevno sam uzimao između 12 i 14 tableta za spavanje. Da sam nastavio tim putem, vjerujem da bih izgubio život", rekao je Gibson.

Iako je dugo držao ovu tajnu za sebe, Gibson je odlučio da progovori o svojoj borbi. Njegova supruga znala je da on koristi tablete za spavanje, ali nije bila svjesna koliko je on zaista postao zavisan od njih.

"Nikome nisam otkrivao koliko tableta uzimam. Moja žena je znala da ih koristim, ali nije znala koliko ih zapravo uzimam", iskren je bio bivši fudbaler.

Gibson je vješto uspijevao da sakrije svoju zavisnost. "Uzimao bih tablete i rekao da idem po čašu vode, a onda bih se srušio. Ljudi su mislili da sam imao epileptični napad. Ljekar mi je kasnije rekao da su moje srce i mozak prošli neviđenu torturu, ali su na kraju ostali netaknuti", rekao je Daron.

Na sreću, Gibson je uspio da prevaziđe zavisnost i da se izvuče se iz ovog mračnog perioda života. Nije bio usamljen u toj borbi, jer se prema istraživanjima ista vrsta zavisnosti od tableta za spavanje pojavila i kod mnogih drugih fudbalera u Engleskoj. Daron Gibson je nosio dres Mančester junajteda u periodu od 2005. do 2012. godine, a tokom karijere igrao je i za klubove poput Volverhamptona, Evertona i Sunderlanda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC