• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković na dodjeli "Zlatne lopte" pričao o Crvenoj zvezdi

Novak Đoković govorio je na Zlatnoj lopti o Crvenoj zvezdi.

 Novak Đoković o Crvenoj zvezdi Izvor: TV Arena sport/screenshot

Novak Đoković bio je poseban gost na dodjeli Zlatne lopte, jer je uručio tu najprestižniju nagradu najboljoj fudbalerki svijeta, igračici Barselone i reprezentacije Španije, Aitani Bonmati. Tačnije, nije joj uručio Zlatnu loptu.

Nakon što se grlio i prijateljski pozdravio sa Leom Mesijem i njegovom suprugom, Novak Đoković je stupio na binu i tamo u ćaskanju sa legendarnim napadačem Didijeom Drogbom i novinarkom Sandi Heribert govorio i o Crvenoj zvezdi. Na njeno pitanje "Koji je tvoj omiljeni tim?", Đoković je odgovorio: "Dolazim iz Srbije i Beograda, gdje je Crvena zvezda tim 'Broj 1', bez dileme. Osvojili smo 1991 Ligu šampiona ili Kup šampiona, kako se tada zvao. I tu je AC Milan. To su dva tima koja su mi u srcu", kazao je Đoković.

Najbolji teniser svijeta je od djetinjstva veliki navijač crveno-bijelih, čest je gost na utakmicama košarkaša i fudbalera, a ove godine je bio i na utakmici Lige šampiona protiv Jang Bojsa.

Srđan Đoković, Novakov otac, kao i Noletov mlađi brat Marko takođe su česti gosti na utakmicama KK Crvena zvezda. Đoković senior je zato javno priznao da je začuđen kako je Novakov sin Stefan postao navijač Partizana. Nole je prošle nedjelje doveo sina na derbi Partizan - Zvezda, a Stefan je nosio Partizanov dres i slavio koševe crno-bijelih, kojima je i Đoković sportski aplaudirao.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC