• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković odgovorio na Nadalovu prozivku (VIDEO)

Novak Đoković je čekao da odgovori Rafaelu Nadalu za priče o "frustraciji i stresu" mjesec dana.

 Novak Đoković odgovorio Rafaelu Nadalu Izvor: Twitter/NDjokofan/Screenshot

Novak Đoković uživa prethodnih dana u Francuskoj. Vidjeli smo da je tako zajedno sa Ritom Orom gledao finale Svjetskog prvenstva u ragbiju, potom je bio na ceremoniji "Zlatna lopta" i napravio je čak i gaf, dok je naravno u Parizu prije svega zbog predstojećeg mastersa na kome "brani" finale.

Novak Đoković je tako dao veliki broj intervjua uoči početka mastersa u Parizu, a stigao je i do jedne televizije na kojoj je dobio neobično pitanje o Rafaelu Nadalu. Sve zanima kakav je njihov odnos, posebno nakon posljednjih Nadalovih izjava koje nisu baš pomogle da se popravi, ali je Nole i ovoga puta učtivo odgovorio. Ipak, između redova je poslao poruku Rafi, dovoljno suptilno da ne bude providno.

"Mi nismo bliski prijatelji, ali poštujemo jedan drugog. Ali, govorim sada lično iz svog ugla, nadam se da kada nam se završe karijere možemo da popijemo piće na plaži i da popričamo o životu... Sa manje stresa", kazao je Novak Đoković uz osmijeh na Francuskoj televiziji, gdje je baš "stres" bio poruka za Nadala.


Zašto je Novak baš stres spomenuo govoreći o Nadalu? U intervjuu "Bika sa Majorke", nakon što je ostao bez rekorda po broju grend slem titula, prozvao je Đokovića i rekao da ga mnogo više frustrira kada nema rekorde: ž

"Naravno da bih volio da sam teniser sa najviše grend slemova u istoriji, o tome se radi u sportu, ali to (za razliku od Novaka) nije opsesija kod mene. Frustira me naravno kada je neko bolji od mene, ali vjerujem da sam uradio sve moguće da bih bio najbolji. Vjerujem da bi Đoković bio frustriran da nije uspio to što je uspio i zato je možda uspio", kazao je tada Nadal.

"Đoković ima te kapacitete, odveo je svoju ambiciju do maksimuma. Bio sam i ja ambiciozan, ali sa zdravom ambicijom koja mi je dozvolila da vidim stvari iz druge perspektive, da ne budem bijesan kada ne ide dobro za mene. Ja sam srećan zbog toga na kraju", poručio je Rafael Nadal.

Podsjetimo, Novak Đoković će ove nedjelje igrati na mastersu u Parizu gdje je prošle godine poražen u finalu od Holgera Runea. Sada će preskočiti prvo kolo, a u drugom bi mogao na Kecmanovića i Ečeverija, a turnir je važan jer brani prvo mjesto na ATP listi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC