• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Propust Đokovića na dodjeli "Zlatne lopte": Zaboravio da uruči nagradu (VIDEO)

Novak Đoković je napravio propust na dodjeli "Zlatne lopte", ali se izvinio fudbalerki zbog toga.

 Đoković zaboravio da uruči Zlatnu loptu Izvor: YouTube/L'ÉQUIPE/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković igraće ove nedjelje na mastersu u Parizu, a posjetu glavnom gradu Francuske iskoristio je da na licu mjesta pogleda finale Svjetskog prvestva u ragbiju sa Ritom Orom, ali i da ode na dodjelu "Zlatne lopte". Ne samo da je Đoković bio gost "Frans fudbala" na dodjeli nagrada gdje ga poznati Jutjuber nije čak ni prepoznao, nego je uz sve to najbolji teniser svih vremena imao i poseban zadatak na ceremoniji.

Organizatori su odlučili da Novak Đoković izađe na binu sa koje je imao čast da dodjeli "Zlatnu loptu" najboljoj fudbalerki svijeta, što je na kraju u konkurenciji Sem Ker (Čelsi) i Salme Paraluelo (Barselona), bila druga igračica Barse - Aitana Bonmati. Ipak, tom prilikom je Đoković napravio jedan kiks koji nije prošao nezapaženo.

O čemu se radi? Đoković je održao simpatičan govor i pročitao ime Aitane Bonmati, međutim izgleda da protokol nije bio dobro uvježban. Kada se najbolja fudbalerka svijeta popela na binu, Đoković joj je čestitao i sklonio se u stranu, a potom je ona stala za govornicu. Propust je bio u tome što je Novak Đoković zaboravio da joj preda "Zlatnu loptu", što je naknadno učinio jedan od organizatora. Možda je i na njima greška jer nisu na vrijeme "otvorili" kutiju u kojoj je bila poznata nagrada, niti opomenuli Noleta da treba da je preda.

Uz osmijeh, Aitana Bonmati je ipak dobila "Zlatnu loptu" i potom održala dirljiv govor, uz želju da skrene pažnju na probleme u fudbalu za žene, a kada se sve završilo - Novak Đoković joj je prišao i izvinio joj se od srca. Vidjelo se da mu nije bilo prijatno pošto je došlo do zabune, ali čini se da mu Bonmati nije zamjerila.

Pogledajte i susret Novaka Đokovića i Lionela Mesija na "crvenom tepihu" u Parizu, gdje je bio veliki broj slavnih ličnosti, ne samo iz sportske industrije, a čini se da je tom prilikom Nole unapred čestitao Argentincu na osmoj "Zlatnoj lopti".

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC