• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat je strašan igrač, ali zbog lude glave... Otpisala ga Hrvatska, Milan, a sad i Turci poslije 9 mečeva

Ante Rebić je otjeran sa treninga Bešiktaša zbog nedoličnog ponašanja.

 Ante Rebić ponovo u problemima Izvor: Profimedia

Hrvatski fudbaler Ante Rebić je ponovo u problemima. Iako je ovog ljeta stigao u Bešiktaš kao najveće pojačanje kluba, i to u režiji bivšeg srpskog fudbalera i agenta Duška Tošića, ispostavlja se da bi "luda glava" opet mogla da ga košta. Trener Jilmaz je otjerao Rebića sa treninga i odlučio je da ga otpiše sa spiska igrača za predstojeći meč protiv Antalijaspora.

Sve se odigralo prethodne subote kada je Jilmaz udaljio Rebića sa treninga, a navodno je razlog bilo "nepoštovanje trenerovih naredbi". Nije potpuno jasno o čemu se radi, ali ovakve situacije se ne dešavaju prvi put u karijeri bivšeg reprezentativca Hrvatske. Upravo je "bivši" zbog takvih stvari, pošto ga je zbog svađe iz državnog tima otjerao selektor Zlatko Dalić, dok je imao problema i sa autoritetom trenera Milana Stefana Piolija i zato je na kraju krajeva otpisan.

Ove sezone Rebić je odigrao devet mečeva za Bešiktaš, ali nije bio najsrećniji jer je startovao samo dva puta. Ipak, daleko je od prave forme i nije upisao niti gol niti asistenciju, tako da je možda i frustriran zbog slabih nastupa i to je "izbilo" iz njega na treningu, krajnje nepotrebno.

Vidjećemo da li ovo znači i kraj karijere za Rebića u Bešiktašu, a podsjetimo tokom dosadašnjeg dijela karijere igrao je još za Split, Fiorentinu, Lajpcig, Veronu, Frankfurt i Milan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC