• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat upropastio transfer Luki Joviću?! Velikan došao po Srbina, ali je stopiran veliki posao u Italiji!

Autor Dragan Šutvić

Srpski fudbaler Luka Jović za sada ne mijenja sredinu.

 milan želi luku jovića  Izvor: Profimedia

Iako je Luka Jović odigrao sasvim pristojnu sezonu u dresu Fiorentine nakon što je u taj italijanski tim stigao iz Real Madrida ovog ljeta se ponovo priča o promjeni sredine. Navodno, kao prvi kandidat za potpis srpskog napadača pojavio se turski Galatasaraj koji ga silno želi u svojim redovima i spremio je ogromnu platu kako bi ga ubijedio. jDeluje da to nije jedina opcija, pošto Italijani sada pišu o mogućnosti da Jović pojača Milan!

Da li je ta opcija u potpunosti propala ili je samo zapelo u pregovorima ostaje da se vidi, ali po informacijama koje stižu za sada je Hrvat Ante Rebić glavni razlog zbog kojih Luka Jović nije promijenio sredinu i pojačao evropskog velikana. Navodno, Milan i Fiorentina su se dogovorili oko trampe u kojoj bi zameijnili srpskog napadača i hrvatskog fudbalera koji se najbolje snalazi na krilu, ali... Ante nije želio da se preseli u Fiorentinu.

Milan već mjesecima pokušava da pronađe strategiju kojom će se osloboditi Rebića, jer on već dugo nije u prvom planu. Opcija sa Fiorentinom bila im je idealna jer bi dobili napadača koji bi mogao da pojača konkurenciju u narednim godinama, ali sada se čini da će morati da se okrenu drugim opcijama i tu stvari postaju još zanimljivije - njima se javio Fenerbahče!

Tako je i drugi italijanski klub dobio ponudu iz Istanbula, gde bi Fener da upari Rebića i Edina Džeku koji je nešto ranije stigao u klub. Da li će taj posao uticati na status Luke Jovića u Firenci, ostaje da se vidi do kraja ljetnjog prelaznog roka.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC