• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin veliki promašaj hoće da pobjegne: Koštao milione, a nije u planu

Italijanski fudbaler želi već u januaru da napusti klub koji dugo ne računa na njega.

 Filipo Falko napušta Zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i italijanski fudbaler Filipo Falko već dugo nisu na istim talasnim dužinama, a krilni fudbaler nije ni u kakvim planovima srpskog kluba. Fudbaler koji je stigao u Beograd tokom mandata Dejana Stankovića izgubio je ulogu još kod nekadašnjeg fudbalera Lacija i Intera, a pitanje je da li je trenere Miloša Milojevića i Baraka Bahara uopšte upoznao. Ipak, on ima ugovor do narednog ljeta...

I ne želi da ga odradi do kraja. Po informacijama koje stižu iz Italije, "Mesi iz Salenta" je promijenio menadžersku agenciju koja ga zastupa i želi već u januaru da dobije raskid ugovora sa Crvenom zvezdom. Kada to bude urađeno, nekadašnji krilni fudbaler Lećea, Bolonje i brojnih drugih ekipa imaće slobodu da sebi izabere novu sredinu, odnosno potpiše za neki italijanski klub pošto su ga brojni htjeli u prethodnom periodu. Podsjetite se njegovih momenata u Zvezdinom dresu:

Falko je u ljeto 2021. godine potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, koja je za njega platila preko 1.500.000 evra. U crveno-bijelom dresu nije ostavio dubok trag - odigrao je 36 mečeva, uz šest golova i četiri asistencije, ali i četiri trofeja. Po dva puta je osvajao Superligu i Kup Srbije, a sa Zvezdom je nastupio i na četiri meča u Ligi Evrope - dva u grupi i dva u nokaut fazi protiv slavnog Milana.

Prethodnu sezonu Filipo Falko proveo je na pozajmici u Kaljariju gdje je imao problema sa povredama, a zatim se vratio u Zvezdu i ove sezone nije igrao ni za jedan klub. Povremeno je na društvenim mrežama objavljivao kratko snimke ili fotografije iz Beograda, gdje je individualno trenirao jer nije bio u planovima ni Zvezde ni nekog drugog kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC