• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA kaznila Jang Bojs pred meč sa Zvezdom: Zabranili im navijače, ali će protiv crveno-bijelih stadion biti pun

Jang Bojs će morati da plati nekoliko kazni zbog ponašanja svojih navijača na meču sa Mančester sitijem, ali to se neće odraziti na meč sa Crvenom zvezdom.

 Jang Bojs kažnjen Izvor: "Profimedia/ IMAGO

UEFA dijeli kazne šakom i kapom! Nakon što je kažnjena ekipa Čukaričkog i to zbog vrijeđanja svog igrača na rasističkoj osnovi  među kažnjenima našao se i Jang Bojs. Pred meč petog kola grupne faze Lige šampiona u kome u Bernu dočekuju Crvenu zvezdu moraće Bojsi debelo da plate zbog ponašanja navijača u duelu sa Mančester sitijem. 

Navijači ovog kluba su na meču koji je njihova ekipa izgubila od Mančester sitija u Engleskoj 3:0 pravili ogromne probleme, pa je tako izrečen čitav niz novnčanih, ali i jedna kazna vezana za prisustvo navijača na stadionu. Zbog paljenja pirotehnike na stadionu "Etihad" platiće 20.250 evra, zbog ubacivanja objekata na teren 3.000 evra, zbog štete na imovini moraće da dodaju 5.000 evra, a uz to će zbog "ponašanja navijača" morati da dodaju 10.000 evra u kasu UEFA. 

Uz to su dobili su i dvogodišnju uslovnu kaznu. Ukoliko se ponovi ovakvo ponašanje njihovih navijača biće im zabranjeno da na jednom evropskom meču prodaju karte navijačima koji bi željeli da putuju na gostovanje. Ipak, to ne utiče na meč sa crveno-bijelima 28. novembra na stadionu Vankdorf kada se očekuje preko 30.000 ljudi na tribinama.  Osim Čukaričkog i Jang Bojsa UEFA je kaznila AEK iz Atine, Olimpik Marsej, Ajntraht i Helsinki. 

Pred meč petog kola grupne faze Lige šampiona jasno je da će meč u Bernu biti ključan za ovu evropsku sezonu kako Jang Bojsa tako i Crvene zvezde. Mančester siti i Red Bul Lajpcig su prošli dalje u nokaut fazu, a crveno-bijeli i Švajcarci imaju po bod i bore se za treće mjesto koje vodi u Ligu Evrope. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC