• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenadio Zvezdu, pa dobio pitanje o dolasku na Marakanu! Nasmijao se, pa otkrio šta planira: "Nikad ne kažem ne"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije meča, vezni fudbaler Jang Bojsa, Darian Maleš, iznio je svoje utiske, a pričao je i o potencijalnom dolasku na Marakanu.

 Darian Maleš o meču Crvena zvezda Jang Bojs 2:2 Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Fudbaler Jang Bojsa koji je rodom iz Srbije, Darian Maleš otkrio je utiske poslije meča na Marakani, gdje je njegova ekipa odigrala neriješeno protiv Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona. Maleš nije potpuno zadovoljan rezultatom s obzirom da je njegov tim do 87. minuta imao sva tri boda u rukama, ali je Osman Bukari zatresao mrežu Jang Bojsa za konačnih 2:2.

"Dobro smo se vratili u utakmicu, ali primili smo gol poslije greške kod kornera. Bilo je 1:0 za Zvezdu,a uspjeli smo pred ovakvim navijačima da se vratimo... Šteta zbog drugog gola. Fin je osjećaj, lijepo je igrati ovdje. Gledao sam na TV-u do sada. Sve u svemu, bilo je 2:1 za nas i onda je Zvezda postigla gol za 2:2, na kraju je neriješeno, ali idemo dalje", počeo je izjavu Darian Maleš.

Njegova porodica je porijeklom iz Srbije pa je potvrdio da su ga zvali za karte i da je imao podršku sa trbina. "Naravno da su navijali za mene, ne znam na kraju. Dosta njih je bilo ovdje, ponosan sam na to što me prate i da su uz mene. Za njih je bilo sve dobro, a bilo bi još ljepše da smo uzeli tri boda", govori Maleš.

Na pitanje da li bi volio da jednog dana obuče crveno-bijeli dres prvo se nasmijao. "Nikad ne kažem ne, ali do sada... Imam druge planove, možda na kraju karijere da dođem da igram, navijači, veliki klub, dugo pratim, što da ne."

Osvrnuo se švajcarski fudbaler i na utakmicu u kojoj će ekipa Jang Bojsa biti domaćin Crvenoj zvezdi.

"Sigurno će biti drugačije za nas, igraćemo kod kuće, nije lako igrati protiv ovakve ekipe i navijača, ali fokus je sada samo na meč", zaključio je Maleš.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC