• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA kaznila Čukarički zbog rasizma: Navijači vrijeđali svog igrača, zato sada moraju da plate

Nevjerovatno šta se dešava srpskim klubovima u Evropi.

 Čukarički kažnjen zbog rasizma Izvor: Arena /Printscreen

Nova kazna za srpski fudbal od strane UEFA, ovoga puta za Čukarički. Tim sa Banovog Brda je kažnjen zbog dešavanja na "Gradskom stadionu Dubočica" kada je na meču sa Fiorentinom vrijeđan fudbaler srpskog kluba! UEFA je kaznila Čukarički sa 5.000 evra jer su navijači vrijeđali napadača Ibrahimu Endijaea u meču sa Fiorentinom. 

Čukarički će morati da plati 5.000 evra i jedan sektor tribina stadiona će biti zatvoren na sljedećem meču na kome su "brđani" domaćini u Evropi. To će biti duel 30. novembra protiv ekipe Ferencvaroša u Ligi konferencija. 

Nakon Crvene zvezde, Partizana, TSC-a i reprezentacije Srbije sada je kažnjen i Čukarički, a sporni momenat desio se u 20. minutu utakmice. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Sam Ibrahima Endijae je tražio od sudije da interveniše, uzeo je loptu u ruke i nije dozvolio da se igra nastavi dok se problemi ne riješe. Razlog za to su bili rasistički povici sa tribina koji su bili upućeni senegalskom špicu.  

Ibrahima Endijae je u Srbiju došao sada već davne 2012. godine i od 2012. do 2017. je na 112 mečeva za Napredak iz Kruševca dao 27 golova. Potom je kratko vrijeme proveo u danskom Randersu da bi se vratio u Kruševac za sezonu 2018/19. U Čukaričkom je od 2019. godine, sa malom pauzom 2021. kada je otišao u sudanski Al Hilal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC