• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Duljaj: Ne zanima me "plus šest" već samo naredna utakmica Partizana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Partizana se oglasio poslije pobjede protiv Čukaričkog.

 Partizan pobijedio Cukaricki izjava Igora Duljaja Izvor: YouTube/Partizan Beograd

Partizan je pobijedio Čukarički u Humskoj golom Mihajla Ilića u 96. minutu, a trener lidera Superlige Srbije Igor Duljaj slavio je sa ekipom trčeći preko terena u Humskoj. Poslije utakmice, on je iskreno priznao da u gužvi na terenu nije uspio ni da vidi Ilićev gol. "Nisam ni vidio iskreno gol, samo sam vidio da svi skaču, i ja sam skočio zajedno sa njima, a poslije ću da vidim kakav smo gol postigli", rekao je on poslije meča.

Duljaj je naglasio da ne želi da priča o sačuvanih šest bodova više od Crvene zvezde. "Niti me interesuje šest bodova, već gledamo samo sledećeg protivnika. Mnogi su sumnjali na početku da ćemo biti peti, šesti, četvrti, a sad ne letimo visoko, već da Partizan ima kartu za Evropu. Sve je ovo lijepo, ali da smo odigrali neriješeno, bila bi druga priča, počela bi druga priča, protivnici bi se približili... Sljedeća utakmica je bitna i stvarno nas ne interesuje ništa drugo", dodao je on.

Trener crno-bijelih posvetio je pobjedu porodici pokojne legende Partizana Mustafe Hasanagića, preminulog na dan meča Partizan - Čukarički. Takođe, priznao je da je oduševljen posjetom u domu crno-bijelih. "Prvo da izrazim saučešće porodici Hasanagić, ovo poklanjamo njegovoj porodici. Prvo me je iznenadio veliki broj navijača koji su došli da nas podrže. Stvarno ne mogu da vjerujem da smo imali poslije toliko vremena takvu podršku. Publika je imala šta da vidi. Ekipe su pokazale dva različita poluvremena, mi u prvom, u kojem smo morali da ranije riješimo meč, i oni u drugom, u kojem smo im dozvolili da igraju, i u kojem su stvorili šansu, postigli gol..."

"Međutim, desilo se još nešto u šta je iko vjerovao, da protiv ovakve ekipe postignete gol na kraju utakmice. Čestitam mladom Iliću na prvencu, fantastična utakmica, ambijent i pobjeda za oba tima. Nema predaje kad vas vodi fantastična publika i kad igrači vjeruju u sebe. Oni vjeruju, žele da pobijede i bez obzira na to ko igra, igrači donose promjenu ritma. Uspjeli smo da prelijep način završimo utakmicu, momci će odmoriti tri dana, čeka nas 14 dana odmora i ova utakmice je zatvorena knjiga", dodao je Duljaj.

Partizan sada odlazi na dvonedeljnu pauzu, poslije koje će igrati protiv TSC-a u Humskoj, pa protiv Vojvodine takođe u Humskoj, a onda i protiv Grafičara na istom mjestu, u meču Kupa Srbije.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:22
Grobari dočekali aplauzima Igora Duljaja
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC