• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pustio dron sa zastavom Velike Albanije, sad prijeti! "Smirite se, zečevi..." - izaziva Srbe pred Evropsko prvenstvo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Albanija i Srbija mogle bi da zaigraju opet na Evropskom prvenstvu, a poznati provokator Ismail Morina već preti navijačima.

 Ismail Morina provocira Srbe Izvor: Instagram/printscreen/ballist.morina

Srbija i Albanija mogu da budu u istoj grupi na Evropskom prvenstvu u fudbalu, pošto su smješteni u različite šešire, a čini se da u Tirani baš to žele... Nakon što su navijači spalili srpsku zastavu i prozivali srpske fudbalere, sada se javio i najpoznatiji među njima, Ismail Morina. Ako vam ime zvuči poznato, to je zato što se radi o Albancu koji je na meču Srbije i Albanije u Humskoj prije devet godina pustio dron sa zastavom Velike Albanije, nakon čega je nastao haos, a srpska reprezentatcija je nepravedno kažnjena službenim rezultatom.

Tada je Albanija umjesto Srbije otišla na Evropsko prvenstvo, dok ovoga puta idu zajedno. Zato je Ismail Morina, koji je pobjedu slavio na stadionu sa majicom sa likom Adama Jašarija, poslao jezivu poruku upućenu Srbima zbog koje bi UEFA morala makar preventivno da reaguje.

"Smirite se, zečevi, tu sam da vam popravim sudbinu, ne brinite za to! Vidimo se u nokaut fazi...", napisao je Ismail Morina u komentaru na društvenim mrežama, nakon čega su mu "sočnim rječnikom" odgovorili i srpski navijači.

Devet godina nakon incidenta, Morina je "heroj u Albaniji" i prijatelj velikog broja fudbalera. On je u jednom intervjuu ispričao da je čak 17 sati bio sakriven na tajnoj lokaciji čekajući trenutak da pusti dron. 

"Prethodno sam 12 sati putovao da bih izveo akciju. Prvobitna ideja je bila da se dron pusti za vrijeme intoniranja himni. Sve je bilo udrađeno kako treba, dron dopremljen, kablovi povezani, ali u trenutku kada sam izašao iz skrovišta i htio da ga pustim, neko je prošao pored mene i ja sam odustao u posljednjem trenutku, misleći da sam otkriven. Odlučio sam onda da se pritajim malo, pa da pustim dron pred kraj prvog poluvremena. Prvo sam ga pustio da napravi mali krug u vazduhu oko stadiona, a zatim sam ga uputio iznad tribina. Mislio sam da su albanski igrači u crvenim dresovima i zato sam spustio dron niže, prema njima i onda shvatio da žele da ga uhvate i skinu. Ja sam u stvari napravio grešku, jer sam pogriješio boje dresova."

"Auto me je već čekao i odmah smo krenuli na autoput. Razmišljao sam kako ćemo preći granicu i bio sam zabrinut. Mislio sam da ukoliko nas policija zaustavi, odmah nagazimo gas i krenemo da bježimo, a na sreću sve je prošlo bez problema", izjavio je Morina.

Pogledajte

00:16
Jezivo! Albanski huligani pozivaju na ubijanje Srba i skandiraju "UČK" Zaprepašćujući snimak iz Tirane, na koji UEFA ćuti
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sikter

Koga briga sta nosonja prica

Jaaa

Najgore je što je u pravu, samo ne znam kako vidi i jedne i druge u nokaut fazi

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC