• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović precrtan, umjesto njega igra dijete!

Autor Dragan Šutvić

Razmišlja se Stefano Pioli da umjesto Luke Jovića naredni meč počne 15-godišnji momak iz omladinske škole Milana...

 luka jović ne igra za milan  Izvor: Profimedia/IMAGO

Luki Joviću baš ne ide! Odigrao je sedam mečeva za Milan ove godine, bio je na terenu 223 minuta, ali nije bio ni blizu da postigne gol. Sada pred meč "rosonera" sa njegovim bivšim klubom Fiorentinom izgleda da Stefano Pioli ne računa ozbiljno na Srbina!

U subotu od 20:45 će dočekati Milan Fiorentinu i to bez povređenog Rafaela Leaa i iskusnog Olivijea Žirua koji mora da propusti meč zbog kartona. Bilo bi logično da sada od prvog minuta šansu dobije Jović, ali je na konferenciji za medije pred meč Stefano Pioli pomenuo da razmišlja o tome da 15-godišnjem Frančesku Kamardi pruži prilliku!

"Prvo ja vjerujem da za talenat godine nisu bitne. Kamarda sigurno ima ogroman talenat. Nekada nas sudbina baca u ovakve sitaucije, ovakve prilike. Moramo da uradimo sve da budemo tu za njega, a on situaciji prilazi sa velikom smirenošću. Jako je mlad, ali je već veoma zreo kada je karakter u pitanju. Srećan je što je sa nama i spreman je da pomogne ako se ukaže prilika", rekao je Pioli pred ovaj meč. 

Milanu su golovi preko potrebni, a i bodovi, jer su pali na treće mjesto na tabeli poslije serije od četiri meča bez pobjede. Sada sa 23 boda zaostaju čak osam bodova za prvoplasiranim Interom i navijači su nezadovoljni. 

"Trenutno postoje dva načina da se izborim sa stvarima: da nastavimo da kreiramo nešto pozitivno i bitno ili da probamo da uništimo sve i da budemo negativni. Ja lično biram da budem u ovoj prvoj grupi. Nastaviću da imam veliko povjerenje u moje igrače, ne zati što pokušavam da ih promovišem ili što pokušavam nešto da kažem, nego jer se tako osjećam. Moji igrači su se dokazali u prvih osam kola i zasluženo smo bili na vrhu. U posljednja četiri meča nismo uspjeli da dobijemo ono što smo zaslužili. Svjesni smo svoje odgovornosti i želimo da budemo bolji. Ovakve periode moramo da prođemo zajedno i moramo da igramo sa više od 100 odsto. Znamo da moramo da odigramo vrhunsi, teško je pobijediti ako ne igrate dobro", rekao je pred bitan meč sa "violom" Stefano Pioli.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC