• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi ga otpisao, a sada i Milan... Luka Jović opet mijenja klub, ide u ligu koju je UEFA "zabranila"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

UEFA ne dopušta klubovima iz Rusije da igraju u njihovim takmičenjima sve dok traje rat u Ukrajini, ali je to trenutno opcija za Luku Jovića u potrazi za minutažom.

 Lokomotiva iz Moskve želi Juku Jovića Izvor: Profimedia

Luka Jović stigao je ovog ljeta u Milan kako bi se "resetovao" nakon godinu dana u Fiorentini (i prethodne tri bačene u Real Madridu), ali stvari nisu krenule kako je zamislio. Povrede su ga izbacile iz ritma, ne igra dobro ni za Milan i odigrao je samo sedam utakmica (223 minuta) bez učinka, tako da se već spekuliše da bi na zimu mogao da promijeni sredinu i ode gdje će imati priliku da bude standardan.

Prema informacijama iz Italije, za Luku Jovića se interesuje Lokomotiva iz Moskve koja bi mogla da mu "pružu utočište". U pitanju je klub koji predvodi mladi ruski trener Mihail Galaktionov, koji veoma cijeni Jovićeve kvalitete, a vjeruje da bi sve tri strane imale koristi od takve saradnje.

Problem je naravno što bi Jović, koji je već ispao iz reprezentacije Srbije, sada morao da zaboravi i na UEFA takmičenja pošto je i dalje na snazi zabrana klubovima iz Rusije, tako da bi bio "osuđen" samo na Premijer ligu ove zemje.

Podsjetimo, Luka Jović nije stigao na pozajmicu iz Fiorentine nego je potpisao kao slobodan agent na godinu dana, uz nadu da će ugovor na "San Siru" biti produžen. Kako sada stvari stoje, uz svu dobru volju Stefana Piolija, to je malo vjerovatno pošto je Jović daleko od forme koju je prikazivao u Frankfurtu od 2019. do 2021. godine i kada je vrijedio više 60 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC