• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baraka Bahara čeka metla! Ognjen Vranješ: "Izraelac upropastio Crvenu zvezdu!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Štoper Čukaričkog i bivši reprezentativac BiH podigao glas zbog dešavanja u bivšem klubu.

 Ognjen Vranjes Barak Bahar upropastio Crvenu zvezdu i dobice metlu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Iskusni defanzivac Ognjen Vranješ, ove sezone fudbaler Čukaričkog, nije oduševljen radom izraelskog trenera Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi! Gostujući u jednom podkasti nekadašnji štoper Crvene zvezde ispričao je kako Izraelca čeka metla, zbog načina na koji radi u aktuelnom srpskom šampionu i učesniku grupne faze Lige šampiona ove sezone.

Vranješ je otkrio detalje koje je čuo tokom razgovora u "Psihokastu", gdje mu je domaćin bio jedan od najpopularnijih MMA boraca regiona Vaso Bakočević. Tom prilikom je Ognjen ispričao kako Baharov pristup nije dobar i kako ne može da se postigne rezultat ukoliko je trener, odnosno menadžer, toliko distanciran od ekipe!

"Mislim da je upropastio ekipu ovaj trener, Izraelac. Ne može, brate, kažu ljudi da on ne vodi treninge, pomoćnici vode, a on sjedi gore u kancelariji i gleda na kamerama trening. Nema odnos sa igračima, a čim nemaš taj odnos sa igračima, to ti je metla. Samo je pitanje koliko će da te trpe", rekao je Vranješ u razgovoru sa Vasom Bakočevićem i dodao: "Nema tu uspjeha. Nema... Moraš da budeš 300 odsto u tome i samo tako može da se napravi uspjeh."

Podsjećamo, Ognjen Vranješ je svojevremeno nastupao za Crvenu zvezdu. Na početku profesionalne karijere iz banjalučkog Borca preselio se u Beograd. Dvije godine je bio fudbaler Zvezde, ali je u tom periodu išao na pozajmice u Napredak iz Kruševca i Šerif iz Tiraspolja. Uslijedila je njegova internacionalna karijera tokom koje je igrao za Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom iz Tomska, atinski AEK, Anderleht, ponovo AEK, Šarloa, još jednom AEK i Hatajspor prije nego što se vratio u Srbiju.

Dres Čukaričkog obukao je tokom ljeta 2023. godine, nakon što se nedeljama pričalo o dolasku u Partizanu. Navodno, crno-bijeli i Vranješ bili su veoma blizu dogovora, ali se navijačima tima iz Humske nije svidio taj potez sportskog sektora - pa je Ognjen završio u drugom crno-bijelom beogradskom timu. Pojedini bivši fudbaleri Partizana poput Bojana Ostojića tada su podigli glas, na šta je Ognjen Vranješ reagovao, a u cijelu transfer sagu uključio se i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:14
OGNJEN VRANJEŠ VARAO LJUBAVNICU SA NJENOM KOLEGINICOM: Mala od skandala će pući od muke kad čuje razlog (KURIR TELEVIZIJA)
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Cim kaze Ognjen Vranjes da ne valja, znaci obrnuto je.

Jaaa

O kakvom ovaj odnosu trenera i igrača priča? Nabrojali sre 18 njegovih transfera, kad je mogao ostvariti kontakt sa trenerom

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC