• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Mandarić ulaže u srpski fudbal! Kupuje klub koji vodi Feđa Dudić!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Biznismen koji ima ogromno iskustvo u svijetu fudbala spreman da uloži u Radnički iz Kragujevca!

 Milan Mandarić ulaže u Radnički Kragujevac Izvor: MN PRESS

Sprema se veliki posao u srpskom fudbalu - superligaš iz Kragujevca mogao bi da dobije novog vlasnika i to čovjeka koji zna kako se upravlja velikim fudbalskim klubovima! Biznismen Milan Mandarić nalazi se u Kragujevcu i danas će u tom gradu gledati meč između Radničkog i Novog Pazara, a kako saznaje "MozzartSport", zainteresovan je i za ulaganje u klub!

Američki biznismen srpskog porijekla već decenijama je blizak fudbalu, ali na neobičan način - spaja ga sa poslom i ogromnim novcem koji se u današnjem sportu vrti. Počeo je kao suvlasnik klubova u SAD, zatim i kao dioničar u Standardu iz Liježa i Šarloa, a na kraju i kao vlasnik pojedinih klubova - Nice, Portsmuta, Lestera, Šefild Venzdeja i Olimpije iz Ljubljane!

Tokom prethodnih godina Mandarić se pominjao kao investitor u srpski fudbal, konkretno u Crvenu zvezdu i Vojvodinu, ali je odlučio da ne ulaže kapital u te klubove. Bio je zainteresovan i za banjalučki Borac, a djeluje da je sada zainteresovan i da bi Radnički iz Kragujevca mogao da ga privuče da konačno proba da i u srpskom fudbalu stvori neki rezultat vrijedan divljenja.

Ulaganje u Radnički ne djeluje kao promašena investicija, posebno ako klub nastavi da raste narednih godina. Prethodne sezone pod komandom Dejana Joksimovića Kragujevčani su igrali plej-of Superlige Srbije, a u aktuelnom prvenstvu imaju odličan niz rezultata nakon što ih je preuzeo Feđa Dudić. Nedavno je najavljeno da će se u Kragujevcu graditi novi stadion koji će biti dom Radničkog, pa se čini da će u srcu Šumadije biti veoma zanimljivo za ljubitelje fudbala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC