• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani pitali Vlahovića o Arabiji - evo šta im je rekao!

Autor Dragan Šutvić

Dušan Vlahović ne napušta Juventus, čak ni ako stigne bogata ponuda iz Azije.

 vlkahović o odlasku u saudijsku arabiju  Izvor: Profimedia/Hellraiser Photo Agency / Alamy / Alamy

Jedan od najboljih srpskih fudbalera nema namjeru da mijenja sredinu - Dušan Vlahović je fokusiran na Juventus, u kojem se osjeća kao kod svoje kuće i u čijem dresu je nedavno postigao gol velikom rivalu Interu. To je bio odgovor na kritike Paola Di Kanija, nekadašnjeg fudbalera koji je tvrdio da srpski napadač nije dovoljno inteligentan da bi igrao na najvišem nivou.

Dušanovu igru pohvalio je čak i slavni Alesandro Del Pjero, a jasno je da Vlahović ne želi da mijenja sredinu u bliskoj budućnosti - istakao je to u razgovoru za italijanske medije, kada je demantovao glasine da se pregovara oko njegove selidbe u Saudijsku Arabiju, koja je sve privlačnija za zvijezde evropskog fudbala.

"Osjećam se kao kod kuće u Juventusu i nikada nisam pomislio o odlasku", rekao je Dušan Vlahović za "Gazetu delo Sport" i dodao: "Odlazak u Saudijsku Arabiju? Igram za jedan od najvažnijih timova na svijetu, ponosan sam na to i za sada vidim sebe ovdje."

Ova izjava srpskog reprezentativca stigla je samo nekoliko dana nakon što je u velikom derbiju protiv Intera postigao gol, a time zapušio usta kritičarima koji su nedeljama komentarisali njegove nastupe. Taj meč odigrao je na veoma visokom nivou, pa je čak i Masimilijano Alegri imao lijepe riječi za njega - iako ga je u prošlosti često kritikovao i nakon postignutih pogodaka.

Ove sezone je Vlahović odigrao 11 mečeva u italijanskom prvenstvu, postigao pet golova i imao jednu asistenciju. Treba istaći i da nije konstantno bio starter u ekipi, pošto su Arkadijuš Milik i Moiz Ken često imali prednost. Vlahović je pogađao u prva dva kola protiv Udinezea i Bolonje, zatim je dva gola dao Laciju, a sada je bio strijelac i protiv Intera koji je lider na tabeli.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC