• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić i Džeko napravili problem: Razbili rivala, a onda drastična mjera - pet fudbalera izbačeno iz tima

Nakon što je Fenerbahče "uništio" Bešiktaš, turski klub izbacio iz tima pet stranaca.

 Bešiktaš izbacio pet fudbalera iz tima Izvor: Profimedia

Turski klub Bešiktaš izbacio je iz tima čak petoricu fudbalera zbog "loših partija" i činjenice da ne mogu uopšte da se uklope u ekipu. U pitanju su sve inostrani fudbaleri koje su platili ozbiljan novac i dali im plate koje nadmašuju njihove realne finansijske mogućnosti, a nakon što su navijači digli glas zbog njihovog nezalaganja i neozbiljnosti, Bešiktaš je odlučio da povuče potez kakav se ne pamti.

Oni su na zvaničnom sajtu saopštili da su iz tima odstranjeni štoper Erik Baji (bivši igrač Mančester junajteda), kamerunski napadač Vensan Abubakar, francuski bek Valentin Rozijer (eks Sporting), alžirski krilni napadač Rašid Gezal (bivši igrač Lestera) i kamerunski zadnji vezni Žan Onana.

Navijači uglavnom podržavaju ovakav potez rukovodstva, ali postavlja se pitanje da li će posla imati Sindikat fudbalera FIFPro, ako se utvri da Bešiktaš svojim fudbalerima ne dozvoljava ni da treniraju. Crno-beijli su inače dobili samo dvije od posljednjih pet utakmica i nalaze se tek na petom mjestu tabele, sa 14 bodova manje od lidera Fenerbahčea i Galatasaraja. Upravo je Džekin i Tadićev klub "natjerao" da Bešiktaš kažnjava svoje igrače. Srbin je na tom meču imao gol i asistenciju.

Na nemoć u domaćem prvenstvu, naslonio se i očajan nastup u Konferencijskoj ligi gdje je Bešiktaš u konkurenciji Klub Briža, Bode/Glimta i Lugana osvojio jedan bod.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC