• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novi Dejo" neće u Zvezdu - Volim je, ali neću igrati... Najveći talenat Balkana sa 17 godina vrijedi već 5,5 miliona!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vasilije Adžić je jedan od najtalentovanijih fudbalera na Balkanu, a kao mnogi od njih - odmah će u inostranstvo.

 Klubovi iz Serije A žele vasilija Adžića Izvor: YouTube/MONDO Crna Gora/Screenshot

Vasilije Adžić ima samo 17 godina i važi zajednog od najvećih talenata na Balkanu, pošto je u dresu Budućnosti iz Podgorice standardan već drugu sezonu. Igra na poziciju ofanzivnog veznog, porede ga sa Dejanom Savićevićem koji ga i sam hvali kao svog potencijalnog nasljednika, međutim već sada je preskup za srpske klubove. Nevjerovatno je da nikoga nije bilo da "šapne" Crvenoj zvezdi ili Partizanu da u Nikšiću stasava fudbaler koji će iz tako loše lige kakva je crnogorska direktno u Italiju, dok ga "vječiti" već sada ne zanimaju.

"Iako volim Zvezdu, iskreno, ne bih išao ni među crveno-bijele, ni u Partizan. Mislim da bi za mene najbolje bilo da odem negdje gdje ću odmah igrati, u neki, da tako kažem, srednji klub sa manje pritiska", kazao je Adžić za "Glas Srpske", uz dodatak da je fokusiran na Budućnost i da još razmatra opcije - prioritet je da ima mogućnost za dalji razvoj i napredak

Bolonja je poslala ponudu za Adžića u visini od pet i po miliona evra, javio je poznati italijanski "insajder" Đanluka di Marcio, dok se prije toga spekulisalo i o Juventusu. Pregovori su u toku i utisak je da će i prije 18. rođendana Nikšićanin odlučiti gdje nastavlja karijeru. Prvo u mladom timu, pa u seniorima:

"Interesovanje tako velikih klubova prija, ali trudim se da ostanem na zemlji i da radim još više na sebi, da budem bolji iz dana u dan. Italija primamljivo zvuči, ali doći će vrijeme kada ću razmišljati o tim ponudama. Do kraja sezone ću sigurno ostati ovdje", naglasio je on.

Za razliku od Savićevića, koji je iz Budućnosti išao u Zvezdu, pa onda u Italiju, čini se da će Adžić preskočiti jednu stepenicu, o čemu će pričati i sa predsjednikom Fudbalskog saveza Crne Gore. "Dejo je genije, nisu ga Italijani džaba tako nazvali. Rano je da se poredim sa njim. Još nisam pričao sa njim o svemu ovome, ali nadam se da će u narednom periodu biti prilike, da me posavjetuje", poručuje Adžić.

U dosadašnjem dijelu karijere, Adžić je odigrao 42 utakmice za Budućnost i na njima je zabilježio osam golova i pet asistencija. Pogledajte i neke od njegovih najboljih poteza:

Vasilije Adžić
Izvor: YouTube/4Scouting

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC