• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika greška Siniše Saničanina, trener Partizana ga odmah izveo (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni Siniša Saničanin napustio igru čim je pogriješio i omogućio gol za još jednu prednost Radničkog.

 Stoper Partizana Sinisa Sanicanin velika greska video snimak Izvor: MN Press/Youtube/TV Arena Sport

Fudbaleri Partizana remizirali su protiv Radničkog iz Kragujevca (3:3) u 19. kolu Superlige Srbije, a gosti iz srca Šumadije odigrali su sjajan meč u Humskoj. Ipak, na kraju meča imali su i malo sreće, odnosno pomoći štopera crno-bijelih Siniše Saničanina, koji je zbog nesporazuma sa Aleksandrom Jovanovićem napravio veliku grešku u petercu. Tu situaciju iskoristio je Milan Vidakov i postigao gol za novu prednost Kragujevčana - u tom trenutku bilo je 3:2 za gostujući tim.

Samo nekoliko sekundi ranije akcija Radničkog tekla je po lijevoj strani, a kapiten Stefan Čolović uputio je centaršut po zemlji u kazneni prostor. Blizu lopte bili su Svetozar Marković, Siniša Saničanin i Mateja Stjepanović, ali je Vidakov uspio da se uvuče između njih i da ostvari kontakt. Nedovoljno da bi loptu zadržao u svom potezu, ali dovoljno da bi napravio konfuziju.

Mladi napadač riješio je da ne odustaje, Saničanin je prvo gradio loptu, pa je uputio ka Jovanoviću, a nakon što on nije uspio da interveniše Vidakov je lagano spakovao treći gol Kragujevčana. Bila je to potvrda njegovih golgeterskih kvaliteta koje smo mogli da vidimo nedavno protiv Voždovca kada je postigao sva tri gola za Radnički ili prošle sezone kada je u dresu Mladosti GAT dva puta tresao mrežu Crvene zvezde. Pogledajte kako je matirao Partizan:

Treći gol Kragujevčana.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Nakon što je Vidakov postigao šesti gol u aktuelnoj sezoni Superlige, Igor Duljaj je morao da mijenja situaciju na terenu - samo nekoliko minuta kasnije umjesto tragičara Saničanina koji je u prethodnoj rundi napravio penal protiv niškog Radničkog, trener Partizana poslao je na teren mladog Nemanju Trifunovića. Tim iz Humske uspio je do kraja meča da izjednači, ali ne i da preokrene rezultat!

Podsjećamo, Partizan i Zvezda su pred ovo kolo imali isti broj bodova i samo je gol-razlika crveno-bijelih odlučila ko je lider na tabeli. kako je tim Baraka Bahara pobijedio Spartak u Subotici, tako se promijenio i odnos snaga na vrhu Superlige - sada aktuelni šampion ima dva boda više od Partizana, koji će biti domaćin prvog ovosezonskog derbija.

Meč koji je trebalo da se igra u septembru tada je odložen zbog Dana žalosti, a igraće se u posljednjem jesenjem kolu. Zavjesu na fudbalsku godinu u Srbiji Partizan i Crvena zvezda staviće u srijedu, od 18:00, na stadionu crno-bijelih. Zvezda će sa dva boda više od najvećeg rivala doputovati na najkraće gostovanje u ligi. Pogledajte tabelu Superlige:



Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Igor Duljaj, aplauzi navijača
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC