• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srđan Grahovac o žrijebu Kupa BiH: Sada je najvažnije da se odmorimo - poštujemo rivale, ali želimo sve trofeje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kapiten Borca prokomentarisao je žrijeb osmine finala Kupa BiH, gdje su Banjalučani za rivala dobili Zvijezdu 09.

 Srđan Grahovac o žrijebu osmine finala Kupa BiH Izvor: Facebook/FK Borac Banja Luka

Prvi takmičarski meč u 2024. godini fudbaleri Borca igraće 10. ili 11 februara na svom stadionu protiv Zvijezde 09. To re rezultat današnjeg žrijeba, u kojem su "crveno-plavi" saznali rivala u osmini finala Kupa BiH.

Jesenji šampion BiH može biti zadovoljan žrijebom, s obzirom da je za protivnika dobio ekipu koja je prvi dio sezone okončala na posljednjem mjestu Premijer lige BiH, te će na proljeće sve snage usmjeriti prije svega ka opstanku u društvu najboljih.

Ipak, zimska pauza je tek nastupila. Iza "crveno-plavih" je poprilično naporna polusezona i sada samo žele dobro da se odmore pred proljećne izazove na dva fronta.

"Imamo dovoljno vremena do te utakmice. Sada je najvažnije je da se dobro odmorimo, te da po povratku sa pauze odradimo dobre pripreme i da sve protekne bez povreda. Naš cilj je jasan ove sezone i želimo da osvojimo sve trofeje. Naravno, svakog rivala, pa tako i ekipu Zvijezde 09, poštujemo i svjesni smo da je teren jedino mjerilo kvaliteta. Daćemo sve od sebe da u toj utakmici stignemo korak bliže trofeju u Kupu BiH", rekao je Srđan Grahovac, kapiten Borca.

Podsjetimo, zimsku pauzu tim Vinka Marinovića dočekao je na liderskoj poziciji u Premijer ligi BiH sa 45 bodova, sedam više do aktuelnog šampiona Zrinjskog, koji je na drugom mjestu, tek čak 12 više od trećeplasiranih i četvrtoplasiranih Veleža i Sarajeva.

S druge strane, Zvijezda 09 upisala je samo tri trijumfa, od čega dva u posljednja tri kola, čime je najavila da se neće lako odreći premijerligaškog statusa.

Pogledajte sve parove osmine finala Kupa BiH...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BANJA LUKA zaslužuje evropski BORAC

Naći Brazilca "desetku" koji će nekoliko godina ostati u Borcu. Dovesti Živkovića, Pantića i Pavlovića iz Partizana. Vratiti Bilbiju iz Zrinjskog. Zakazati jake prijateljske.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC