• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole Karadžić: U teškim uslovima je prvi, ne znam šta će se dogoditi

Bivši predsjednik Partizana se oglasio.

 Tole Karadžić intervju Izvor: MN PRESS

Bivši predsjednik Partizana i počasni predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić u intervjuu "Sportskom žurnalu" govorio je o klubu iz Humske i izrazio spremnost da mu pomogne.

"Što se tiče rezultata mora se biti zadovoljan, jer je u teškim uslovima Partizan dogurao do željenog cilja na kraju godine, iako je prosuo nepotrebno nekoliko bodova. Što se tiče ostalih stvari nisam toliko upućen. Ne znam situaciju unutra, mislim na finansijsku situaciju i organizaciju. Vidim pomeranja lijevo-desno šta će da se dogodi ne znam. Vjerujem da će se tokom zimske pauze te stvari riješiti", rekao je Karadžić.

Prethodnih godina često je nagađano da bi Karadžić mogao da se vrati na čelo kluba iz Humske ili u neko od tijela koje rukovodi klubom.

"Uvijek sam prisutan u Partizanu. Želim da ima uspjeha, veliki je to klub. Što se tiče mog prisustva kroz funkciju zavisi od više faktora. Jedno je sigurno uvijek sam na raspolaganju klubu iz Humske ulice", dodao je Karadžić.

Tomislav Karadžić bio je predsjednik Fudbalskog saveza Srbije od 2008. do 2012. godine, a na tu funkciju stupio je nakon što je vodio Partizan od septembra 2007. godine, poslije više decenijskog mandata Nenada Bjekovića, Žarka Zečevića i Ivana Ćurkovića. U vrijeme njegovog boravka u Humskoj, Partizan je osvojio titulu i započeo višegodišnju dominaciju srpskim fudbalom, tokom koje je u Humsku stiglo šest uzastopnih titula.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC