• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tegeltija pojasnio situaciju sa Mijatovićem: "Ne možemo da se nosimo sa ponudama, a da ne poremetimo balans"

Autor Haris Krhalić

Milan Tegeltija se oglasio o odlasku Milana Mijatovića iz Borca.

 Tegletija o odlasku Mijatovića Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Banjalučki Borac tokom zimske pauze već je napustio Hoze Kortes, raskid ugovora se očekuje i sa Đanfrankom Penjom, Roslanom Barskim, Janezom Pišekom i Fedorom Petrovićem, koji nisu imali veliku minutažu, ali će crveno-plavi ostati i bez jednog od najvažnijeg igrača.

Golman Mijan Mijatović iskoristiće klauzulu u ugovoru i napustiti Banjaluku nakon što su propali pregovori sa upravom Borca o produženju, a to je reprezentatvac Crne Gore potvrdio u izjavi za MONDO.

Sada se na društvenim mrežama oglasio i predsjednik Borca, Milan Tegeltija koji je otkrio kako se klub ne može nositi sa ponudama koje stižu za ovog iskusnog čuvara mreže.

„Da pojasnim situaciju sa golmanom Mijatovićem kojeg smo doveli u vremenskom škripcu (isticao prelazni rok) nakon Austrije kada smo ostali bez golmana i zbog tog bili prinuđeni da prihvatimo 'izlaznu klauzulu uz novčano obeštećenje kluba'. Takvu klauzulu nema nijedan drugi igrač. Mijatović je opravdao svoju reputaciju i dao važan doprinos u protekloj polusezoni. Nažalost, kako stvari stoje, sa ponudama koje stižu igraču nakon te polusezone ne možemo da se nosimo a da ne poremetimo balans u ekipi i stabilnost kluba“, poručio je prvi čovjek banjalučkog kluba.

Podsjećamo, crnogorski golman upisao je 14 nastupa ove sezone za Borac, propustivši četiri utakmice zbog povrede koju je zadobio tokom reprezentativnog nastupa za Crnu Goru protiv Mađarske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC