• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srpski Zlatan" otišao iz Partizana u Milan za džabe! Sve je gotovo, Matija sletio i danas potpisuje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Matija Popović je kao slobodan agent stigao u Milan, nakon rastanka sa Partizanom.

 Matija Popović danas potpisuje za Milan Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Matija Popović (18) sletio je danas u Milano, gdje će u toku dana potpisati za "rosonere". Popović je već duže vrijeme bio u pregovorima sa Milanom, navodno se nedavno u sve bio umiješao i Mančester siti i htio da pokvari planove Italijana, ali više nema nikakvih prepreka i mladi Srbin će postati član jednog od najvećih klubova svijeta samo dan poslije proslave punoljestva.

Posljednji detalji trebalo bi da budu utanačeni na današnjem sastanku i Popović će kao slobodan agent, nakon čudnog odlaska iz Partizana, postati član Milana sve do 2028. godine. To je samo znak da ozbiljno računaju na njega i nakon šest mjeseci adaptacije u mladom timu, očekuje se da ravnopravno konkuriše za seniorski tim Stefana Piolija.

Matija Popović, koga mnogi porede sa Sergejom Milinković-Savićem, neki čak i Zlatanom Ibrahimovićem, zablistao je na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina prošlog maja i od tada je bio na radaru Milana i Mančester sitija. Ipak, morali su da se strpe do proslave punoljestva, pošto klubovima nije dozvoljeno da pregovaraju sa maloljetnicima. Sada ne postoji takva prepreka i tu su uslovi da potpiše za "rosonere".

Koliko u Milanu vjeruju u njega govori i to da će popuniti jedino preostalo mjesto za "stranca" (igrači bez EU pasoša), a ostaje da vidimo koliko brzo će se uklopiti i dobiti šansu u Italiji. U mlađim kategorijama Partizana je briljirao, ali dvije strane nisu mogle da se dogovore oko profesionalnog ugovora i saradnja je završena ljetos.

Podsjetimo, u Milanu trenutno igraju dvojica srpskih igrača - Luka Jović i Jan-Karlo Simić - dok je Marko Lazetić na pozajmici.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC