• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbinu propada transfer u Milan?!

Autor Dragan Šutvić

Matija Popović na kraju možda ne postane fudbaler Milana.

 da li će matija popović potpisati za milan  Izvor: Twitter/FAkli10/Screenshot

Talentovani srpski fudbaler Matija Popović stigao je u utorak u Milano i činilo se da nema više nikakve dileme da će obući dres "rosonera", međutim i dalje nema dogovora. Prema izvještajima medija iz Italije, Milan čak razmatra da se potpuno povuče iz razgovara oko Popovića nakon što su čuli šta njegovi agenti traže.

Problem je provizija koju agenti traže za potpis Popovića budući da dolazi kao slobodan agent, nakon što mu je još ljetos istekao ugovor sa Partizanom. Popović i njegovi zastupnnici, kao i roditelji, nisu bili zadovoljni onime što je nudio Partizan i znali su da će za mladog fudbalera biti interesovanja iz inostranstva čim postane punoljetan, što je od prije dva dana, ali čini se da su postavili uslove koje u Milanu ne žele da čuju.

"Njihov zahtjev je daleko veći nego što su u Milanu očekivali, tako da je sada čitav posao na 'stendbaju' i traži se pravo rješenje", navode italijanski mediji i podsjećaju da je prethodno Popović odbio ponudu Mančester sitija, pošto je obećao Milanu da će potpisati za njih i prije punoljetstva.

Inače, Milan je toliko želio Popovića da su bili spremni da "žrtvuju" jedno mjesto stranca u timu za njega, a dogovoreno je da prvih šest mjeseci provede u mladom timu kod Ignjacija Abatea, dok bi se od ljeta pridružio seniorima Stefana Piolija. Trenutno u Milanu igraju i dvojica srpskih igrača - Luka Jović i Jan-Karlo Simić - dok je Marko Lazetić na pozajmici. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC