• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đirona nije pobijedila, a još je zaradila suspenzije pred Real Madrid

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Đirona je propustila veliku šansu, a onda sebi napravila problem.

 Sudija suspendovao igrace Djironi pred Real Madrid nisu ni pobijedili Izvor: Pau Barrena / AFP / Profimedia

Real Madrid nije igrao večeras, ali je možda osvojio naslov prvaka Španije. Njihov najveći rival ove sezone, sjajna Đirona, remizirala je protiv Real Sosijedada (0:0) uz nedovoljan broj stvorenih šansi. Uputili su samo tri šuta u okvir gola, imali manji posjed lopte, a jedino što su uspjeli je da preko Erere u 24. minutu zatresu mrežu, ali iz ofsajda.

Jedan kiks ne znači nužno i isključivanje iz trke za šampionsku titulu, ali ono gdje je njihov daleko veći problem je što u narednom kolu igraju protiv Real Madrida i da će u tom duelu biti prilično "oslabljeni". U posljednjih deset minuta meča sve se okrenulo za Đironu, pošto je sudija Hesus Hil Manzano "suspendovao" trojicu za meč sa Real Madridom, što će sada biti nepremostiva prepreka za klub iz Katalonije.

Prvo je Erera dobio žuti karton u 88. minutu, pa je pobjesnio kada je shvatio da neće igrati protiv Reala, zatim je isključen trener Mičel - koji će tako sa tribina voditi meč - da bi poslije završetka utakmice opomenut bio i Blind. I njemu je ovo peti, suspendujući karton.

Iz tog razloga, sezona Real Madrida bi mogla da stane u idućih 10 dana - igraju u nedjelju (21.00) protiv Atletiko Madrida na "Bernabeuu", potom na svom stadionu čekaju Đironu (10. februar), a onda imaju i prvi meč osmine finala Lige šampiona sa RB Lajpcigom u gostima (13. februar). Već od "Madrilenja" mnogo zavisi jer bi sa pobjedom Real pobegao na četiri boda Đironi, tako da bi u direktnom duelu sa njima odlučili i prvaka.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC