• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac "odjavio" Tursku trijumfom nad Bugarima: "Rezultat nas je nagradio, bili smo dominantni - a sad Kup!"

Autor Dragan Šutvić

Crveno-plavi su u petoj utakmici u Antaliji stigli do pobjede.

 Borac Krumovgrad izjave Izvor: FK Borac

Fudbaleri Borca završili su pripreme u Antaliji trijumfom (3:2) nad bugarskim prvoligašem Krumovgradom.

Crveno-plavi su sva tri gola postigli u prvom poluvremenu, a napadački su djelovali najbolje od starta priprema u turskom ljetovalištu.

"Dali smo tri gola, imali smo još nekih prilika. Sa druge strane, ima još nekih stvari koje moramo da popravimo u fazi odbrane, ali sve u svemu, bilo je dobro i upisana je pobjeda. Na samom kraju, prije polaska kući, možemo da budemo zadovoljni onim što smo uradili. Uvijek ima dorade i stvari na kojima mora da se radi, u svim momentima igre. Bitno je da će to sve biti bolje kad malo osvježimo ekipu i počnemo sa pripremama za kup-utakmicu protiv Zvijezde 09", rekao je poslije utakmice trener Borca Vinko Marinović, podvukavši da su svi igrači dobili priliku da se predstave i dokažu.

Izvor: FK Borac

"To nam je i bio cilj, da što više igrača dobije minutažu, da razigramo što više igrača."

Zadovoljan učinjenim je i kapiten Srđan Grahovac, pohvalivši učinak mlađih fudbalera.

"Rezultat nas je nagradio, pogotovo u prvom poluvremenu. Mislim da smo igrali dominantno i da smo mogli da vodimo sa još više golova razlike, što može da nas raduje. Putujemo sad za Banjaluku, da se odmorimo i pripremimo za kup-utakmicu. Prezadovoljan sam kako smo odradili cijele ove pripreme, a i kako smo izgledali na svim utakmicama. Danas nas je nagradio rezultat, u nekim utakmicama je to možda izgledalo i bolje, međutim svi znaju da su pripreme i prijateljske utakmice specifične, a naš stručni štab gleda da pruži šansu svim igračima. Mislim da smo odlično radili, da smo se dobro spremili, a najviše me raduje da su mlade snage pokazale da može da se računa na njih. Mislim da su napravili korak naprijed i da će nam biti od velike pomoći u ovoj polusezoni", rekao je Grahovac, koji je uvjeren da je ekipa spremna za proljećne izazove.

"Imali smo veliki broj utakmica, možda pomalo i netipično za pripreme, da ih imamo ovoliko. Mislim da će nam to donijeti dosta u nastavku prvenstva i kup-takmičenja. Poslije te prve utakmice, ako Bog da da prođemo, dalje nas, manje-više, čeka ritam srijeda – subota, tako da mislim da smo već u takmičarskom pogonu."

Strijelac drugog od tri gola na meču sa Bugarima bio je mladi krilni napadač David Vuković, koji je ove zime vraćen sa pozajmice iz Laktaša.

"Dobro smo ušli u utakmicu, rano postigli pogodak, poslije se sve odvijalo svojim tokom. Dali smo i drugi gol, nespretno smo primili prvi, ali smo se brzo vratili i postigli treći. Najbitnije je da smo pobijedili, da niko iz utakmice nije izašao povrijeđen, okrećemo se sada utakmici protiv Zvijezde 09 u nedjelju", rekao je Vuković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC